От х:

Днес в x:

22 °C

Кои са най-наболелите проблеми на Хасково, които очаквате бъдещият кмет да реши приоритетно? (анкета)

В четири поредни анкети ви питаме каква е визията ви за бъдещия управник на града. През изминалата седмица можехте да отговорите какви качества трябва да притежава той. Сега ви питаме за очакванията ви към него по разрешаването на най-невралгичните теми в Хасково.

Във всяка от анкетите, освен подадените отговори, които са базирани на обобщения от работата ни през годините, включваме и мнения на граждани на Хасково, които сме получавали.

В коментарите също може да изкажете допълнително мнение по темата на анкетата.

Анкетата е инициатива на медията и не е поръчана или платена от външни организации.

Анкетата не претендира да е представителна.

Haskovo.NET

Кои са най-наболелите проблеми на Хасково, които очаквате бъдещият кмет да реши приоритетно?

ВиК

Градска среда

Как да задържи хората и бизнеса в Хасково?

Трафик и застрояване

Виждате ли кандидат, който може да реши някои от тези проблеми?

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  Да спре рекета над Бизнеса !
 • 2
  Ju
  Ju
  8 -11
  19:58, 5 сеп 2019
  За да има високо платени работни места е необходимо да има високо квалифицирани кадри, има ли такива в Хасково ?
  • Ск
   Скачени съдове
   17 -1
   08:38, 6 сеп 2019
   Ако някой си мисли, че тези кадри ще стоят и чакат на борсата, той да благоволи и да ги ощастливи с работа, силно се е объркал. Двете неща са свързани.
 • 3
  Г-
  Г-н Михайлов
  20 0
  22:23, 5 сеп 2019
  Не може да делите проблема ВиК на две! Дали е по-важно урана във водата или разработване на воден цикъл. И двете вървят ръка за ръка!! Каква е ползата от чиста вода и остаряла инсталация или нова инсталация и замърсена вода? Що за разсъждения?( Собствено мнение и не е поръчано или платено от партии, организации, подлизурковци и дупедавци!!!)
 • 4
  Ст
  Стъниславчу
  15 -4
  22:25, 5 сеп 2019
  Ако циганите ме изберат за кмет, за прая сичку кот ми кажат Дилиянчу и семку
 • 5
  Се
  селски
  20 0
  09:12, 6 сеп 2019
  Проблема на вик е, че много се краде, а в същото време рекетират гражданите да си сменят водомерите на всеки 5 години. Водата не става за пиене, а е на цената на светена вода от ерусалим.
 • 6
  Jo
  Joker
  14 0
  10:25, 6 сеп 2019
  Проблема е един за цяла България, а именно ниските доходи!Всичко останало е на заден план!
 • 7
  Gr
  grajdanka
  5 0
  11:02, 6 сеп 2019
  Дай боже вече новият кмет да реши проблема с канализацията в кв Хисаря.срамота е в днешно време да сме на септични ями.а плащаме такса за пречистване на канализация.която не съществува.всеки обещава .а реализация няма
 • 8
  Хм
  хм
  10 -1
  11:04, 6 сеп 2019
  Такъв елементарно малък проблем на фона на всичко останало по-горе бе създаването на приют за кучета, което не направи общината . Някакъв кастрационен център с неколцина бездушни хора, а всъщност прибирането и задържането на бездомните кучета е грижа не само за тях, а и за хората. Толкова по-малки градове от Хасково имат приюти, а тук някакъв измислен кастрационен. Ами да назначат хора с желание за подобна дейност, да посъкратят разни клатикурци без работа от администрации и нещата ще тръгнат. Ама и тук всичкото да е вожд, а индианци няма.
 • 9
  На
  на бръснаря брат му
  3 0
  12:40, 6 сеп 2019
  Трай коньо за зелена трява.
 • 10
  Ив
  Иванова
  13 -1
  13:55, 6 сеп 2019
  Най-големият проблем на Хасково е Мавъра и неговата клика.И ако е вярна мисълта,че само глупакът се спазва два пъти в един и същ камък гласувайте за кандидата на този лисунгер.
 • 11
  Гр
  Гражданин
  10 -1
  15:03, 6 сеп 2019
  Защо в анкетата не е посочен проблема с висящите въздушни кабели на интернет и ТВ доставчиците, които загрозяват фасадите на всички сгради в града.
  Бъдещият нов кмет трябва да задължи всички кабелни и интернет доставчици в най-кратък срок да премахнат въздушните кабели, което по закон е трябвало да направят отдавна.
 • 12
  Ако Хасковлии се радват на Дилиянчо и неговата фамилия......и искат да го извадят отново на бял свят....нека да гласуват за пешката му Станиславчо.....Горкия Станиславчо.....не знае , че и партийните му другари...и тези от бизнеса които го ласкаят....ще го изритат като бъхливо коте ,а Дилиянчо и татко му ще мънкат като насрани....А рекета над бизнеса и гражданите от ветеринарния доктор ГъС и от една силова институция покрай хасковската ряка-с тяхните камъни -по тяхната глава.....БСП пък , като неизлечими мазохисти си направиха поредното харакири....Какви приоритети...? Такива каквито текущо гражданите поставят.....Бъдещия кмет трябва да е независим......Това е силата....!

Хороскоп за 23.09.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Изразете по подходящ начин благодарността си към хората, които ви помагат. И вие, като всеки друг заслужавате най-доброто и последващите развития в живота ви ще го докажат. Ще получите това, към което се стремите. Благоприятно развитие на здравословен проблем, ваш или на близък човек.
23.09.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Не се изкушавайте от разпространението на клюки и каквито и да било интриги. Напълно контролирате положението и не е нужно да се забърквате в сплетни. Послушайте съветите на ваш близък и не се доверявайте на прекалено усърден доброжелател. За някои от вас се открива възможност за избор, към който винаги сте се стремили.
23.09.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Положителна оценка за работата ви с хората, нуждаещи се от вас. Всичко това ще ви носи дивиденти, от които предстои да се възползвате. И занапред ще бъдете лидер на онези, които ви вярват и се вслушват в съветите ви. Амбициите ви са и за много повече. Работете и ще успеете.
23.09.2019

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ви предстои важна среща, за която трябва добре да се подготвите. Не оставяйте нещата на случайността, защото това може да ви изиграе лоша шега. В личен план ще останете много доволни от нещо, което партньорът ви е направил специално за вас. Посветете му част от времето си, тъй като със сигурност го заслужава.
23.09.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят ще ви предложи вълнения и силни емоции. Ще останете приятно изненадани от човек, когото малко познават, но с добро отношение към вас. Подкрепата му ще ви мотивира да продължите усърдно в своята посока. Ако сте във ваканция ви очакват безгрижно време и много развлечения.
23.09.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Денят е прекрасен за нови запознанства. Не се колебайте да говорите открито. Чарът ви е неустоим и дори да не прецените правилно ситуацията ще ви бъде простено. Не се увличайте в безсмислени спорове и не отдавайте твърде голямо значение на дреболиите.
23.09.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Не пренебрегвайте себе си, когато обещавате или се стараете да сте в услуга на някого. Добрите ви взаимоотношения с околните не изключват възможността да се възползвате и вие от тях. Дамите ще се радват на нова придобивка, която ще повиши настроението им и ще подчертае очарованието им.
23.09.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Толерантността и способността ви да разбирате човешката болка ще ви помогнат да се справите в деликатна ситуация. Ще се развълнувате от изненадата, която ви е приготвил скъп на сърцето ви човек. Любовно обяснение ще ви накара да се почувствате значими за някого и ще изпълни душата ви с нежни трепети.
23.09.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Убедителни и точни, ще фокусирате вниманието на другите върху наболелите теми и ще предлагате решения. Ако сте искрени и честни, ще ви бъде лесно в реализация на всичко, с което се захващате. За онези, които не са ви познати се доверете на специалистите. Отношенията в семейството постепенно се изясняват, в случай, че са били влошени до сега.
23.09.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ръководейки се от разума и желанията си, ще постигнете повече. Ще изберете това, което преценявате като най-добро за вас и няма да сбъркате. Не пропилявайте времето си да убеждавате някого в правотата на мислите си, погрижете се за себе си, но и не оставяйте у другите усещане за отчужденост.
23.09.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Всички около вас имат не по-малка нужда от спокойствие, затова не ставайте причина за дрязги и недоразумения. Мислете преди да обещавате, дали сте в състояние да ги изпълните. Бъдете искрени, когато изразявате отношение към заобикалящите ви, фалша не е вашия стил. И без да се оправдавате, поемете отговорността за постъпките си.
23.09.2019

Хороскоп за Риби

Риби
С деликатното си поведение ще си спечелите приятели и ще насочите развитието на натоварваща ситуация в положителна насока. Повече слушайте, по-малко говорете и се отнасяйте с уважение към мнението на хората около себе си. Ще срещате подкрепа от партньора си.
23.09.2019
Последни новини