От х:

Днес в x:

Кои са най-наболелите проблеми на Хасково, които очаквате бъдещият кмет да реши приоритетно? (анкета)

В четири поредни анкети ви питаме каква е визията ви за бъдещия управник на града. През изминалата седмица можехте да отговорите какви качества трябва да притежава той. Сега ви питаме за очакванията ви към него по разрешаването на най-невралгичните теми в Хасково.

Във всяка от анкетите, освен подадените отговори, които са базирани на обобщения от работата ни през годините, включваме и мнения на граждани на Хасково, които сме получавали.

В коментарите също може да изкажете допълнително мнение по темата на анкетата.

Анкетата е инициатива на медията и не е поръчана или платена от външни организации.

Анкетата не претендира да е представителна.

Haskovo.NET

Кои са най-наболелите проблеми на Хасково, които очаквате бъдещият кмет да реши приоритетно?

ВиК

Градска среда

Как да задържи хората и бизнеса в Хасково?

Трафик и застрояване

Виждате ли кандидат, който може да реши някои от тези проблеми?

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  Да спре рекета над Бизнеса !
 • 2
  Ju
  Ju
  8 -11
  19:58, 5 сеп 2019
  За да има високо платени работни места е необходимо да има високо квалифицирани кадри, има ли такива в Хасково ?
  • Ск
   Скачени съдове
   17 -1
   08:38, 6 сеп 2019
   Ако някой си мисли, че тези кадри ще стоят и чакат на борсата, той да благоволи и да ги ощастливи с работа, силно се е объркал. Двете неща са свързани.
 • 3
  Г-
  Г-н Михайлов
  20 0
  22:23, 5 сеп 2019
  Не може да делите проблема ВиК на две! Дали е по-важно урана във водата или разработване на воден цикъл. И двете вървят ръка за ръка!! Каква е ползата от чиста вода и остаряла инсталация или нова инсталация и замърсена вода? Що за разсъждения?( Собствено мнение и не е поръчано или платено от партии, организации, подлизурковци и дупедавци!!!)
 • 4
  Ст
  Стъниславчу
  15 -4
  22:25, 5 сеп 2019
  Ако циганите ме изберат за кмет, за прая сичку кот ми кажат Дилиянчу и семку
 • 5
  Се
  селски
  20 0
  09:12, 6 сеп 2019
  Проблема на вик е, че много се краде, а в същото време рекетират гражданите да си сменят водомерите на всеки 5 години. Водата не става за пиене, а е на цената на светена вода от ерусалим.
 • 6
  Jo
  Joker
  14 0
  10:25, 6 сеп 2019
  Проблема е един за цяла България, а именно ниските доходи!Всичко останало е на заден план!
 • 7
  Gr
  grajdanka
  5 0
  11:02, 6 сеп 2019
  Дай боже вече новият кмет да реши проблема с канализацията в кв Хисаря.срамота е в днешно време да сме на септични ями.а плащаме такса за пречистване на канализация.която не съществува.всеки обещава .а реализация няма
 • 8
  Хм
  хм
  10 -1
  11:04, 6 сеп 2019
  Такъв елементарно малък проблем на фона на всичко останало по-горе бе създаването на приют за кучета, което не направи общината . Някакъв кастрационен център с неколцина бездушни хора, а всъщност прибирането и задържането на бездомните кучета е грижа не само за тях, а и за хората. Толкова по-малки градове от Хасково имат приюти, а тук някакъв измислен кастрационен. Ами да назначат хора с желание за подобна дейност, да посъкратят разни клатикурци без работа от администрации и нещата ще тръгнат. Ама и тук всичкото да е вожд, а индианци няма.
 • 9
  На
  на бръснаря брат му
  3 0
  12:40, 6 сеп 2019
  Трай коньо за зелена трява.
 • 10
  Ив
  Иванова
  13 -1
  13:55, 6 сеп 2019
  Най-големият проблем на Хасково е Мавъра и неговата клика.И ако е вярна мисълта,че само глупакът се спазва два пъти в един и същ камък гласувайте за кандидата на този лисунгер.
 • 11
  Гр
  Гражданин
  10 -1
  15:03, 6 сеп 2019
  Защо в анкетата не е посочен проблема с висящите въздушни кабели на интернет и ТВ доставчиците, които загрозяват фасадите на всички сгради в града.
  Бъдещият нов кмет трябва да задължи всички кабелни и интернет доставчици в най-кратък срок да премахнат въздушните кабели, което по закон е трябвало да направят отдавна.
 • 12
  Ако Хасковлии се радват на Дилиянчо и неговата фамилия......и искат да го извадят отново на бял свят....нека да гласуват за пешката му Станиславчо.....Горкия Станиславчо.....не знае , че и партийните му другари...и тези от бизнеса които го ласкаят....ще го изритат като бъхливо коте ,а Дилиянчо и татко му ще мънкат като насрани....А рекета над бизнеса и гражданите от ветеринарния доктор ГъС и от една силова институция покрай хасковската ряка-с тяхните камъни -по тяхната глава.....БСП пък , като неизлечими мазохисти си направиха поредното харакири....Какви приоритети...? Такива каквито текущо гражданите поставят.....Бъдещия кмет трябва да е независим......Това е силата....!

Хороскоп за 20.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Възможно е да получите отговори, които отдавна търсите. Използвайте ги градивно и резултата ще бъде отличен. Успехи в обществените дейности. Ще срещнете уважение и признание от страна на околните. Семейството ще ви изненада приятно с добри новини. Очаквайте предложение за съвместен проект от партньори, с които сте работили преди.
20 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не разпилявайте енергията си върху странични интереси, а се съсредоточете върху работата. Любовта ви дава стимул и способности да правите чудеса. И живеете с усещането, че няма невъзможни неща. Работата в колектив също носи добри резултати. Увличате околните с идеите си и печелите съмишленици. Възползвайте се от момента.
20 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес можете да се замете с нещо, което сте отлагали до този момент. На някои неща обаче ще трябва да обърнете сериозно внимание, затова не отлагайте повече разглеждането им. В личен план ще трябва да положите повече усилия, за да вървят гладко отношенията ви със сърдечния ви партньор.
20 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако се посветите на професионалната си работа, рискувате да си навлечете неодобрението на близките си. Не за друго, а защото прекалено много време не сте сред тях и отсъствието ви им тежи. Приятни емоции за онези от вас, които ще запълнят времето си с по-интересни занимания.
20 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят е прекрасен за осъществяване на начинанията ви. Приятели ви оказват необходимата подкрепа и идеите ви ще бъдат осъществени по-скоро отколкото сте очаквали. Все пак не мислете, че всички са ви длъжни и оставяйте повече лично пространство на хората около вас.
20 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Доста разнообразен ден ви очаква днес. На работното ви място цари добро настроение, което бързо ще зарази и вас. Не бъдете прекалено подозрителни към колеги, рано или късно ще се уверите в искреността им. Мислете и за сърдечния си партньор.
20 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Грижете се за своите си дела и ще откриете предимства, за които при други обстоятелства не бихте се сетили. Дайте своя принос в обществените дела. Ще подобрите бита си, като внесете повече настроение и светлина в жилището си.
20 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Взаимоотношенията ви с любимия човек днес ви удовлетворяват напълно. Чувствате се прекрасно, но ви е трудно да се съсредоточите върху работата си. Мислите ви витаят в съвсем различна насока. Постарайте се да не се набивате на очи за да нямате неприятности. Препоръчително е да прекарате вечерта навън сред приятели.
20 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Очевидно имате проблеми в общуването с другите. Не си позволявайте безпочвени критики и компромати, рискувате като бумеранг да се върнат към вас. Ще ви обземат желания насочени извън дома, но това крие рискове за семейно обвързаните. За творческите личности - отлични перспективи.
20 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Очаква ви един сравнително спокоен ден днес. Срещата със стар приятел или приятни за вас хора ще ви зареди с положителна енергия и ентусиазъм. Моментът е подходящ за финансови начинания свързани с теглене на кредит. Не се колебайте, действайте и добрите резултати съвсем скоро ще са налице.
20 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С нови умения ще се включите в изпълнението на една задача и това ще подобри материалното и психическото ви състояние. Заобиколени от приятели ще се радвате на желани неща. Сами ще се ангажирате с обещание, което ще се окаже по-трудно за изпълнение, отколкото сте предвидили. Въпреки това ще удържите на думата си.
20 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи.
20 фев 2020
Последни новини