От х:

Днес в x:

С празник Дневен център за деца с увреждания отбеляза 15 години грижи за децата

    Днес Дневния център за деца с увреждания отбеляза 15 години от основаването си в Димитровград. 10-годишнина чества и Дневният център за пълнолетни лица с увреждания.

    Празник за децата и хората, които полагат ежедневни грижи за тях, организираха в димитровградски ресторант. Празникът за децата и младежите се водеше от аниматори, които се грижеха за доброто им настороение, като организираха игри и раздаваха награди.

    Директорът на центъра – Ивелина Златева, изрази благодарности към всички, които са помагали през годините на съществуването на една от първите социални услуги в Димитровград. Специални благодарности изказа тя към всички онези хора, които всеотдайно и ежедневно полагат грижи за децата, които се нуждаят от тях, въпреки обидно малките възнаграждения за всичко това, което ежедневно преживяват на работа, както и за всеотдайността в грижата за децата.

    Ивелина Златева изрази благодарности и за приятелите и спомоществувателите на центъра, които са дарили този празник на децата, с осигурените аниматори, узвучение, подаръци и страхотни торти за рожденния ден на центъра.

    На 10. 09. 2019г. , като голям и запомнящ се завършек на празничната програма по повод 15-годишнината на Дневния център за деца с увреждания, ще бъде организирана екскурзия до различна, непозната дестинация.

    Верни на своята цел да предоставим на децата съвсем нови за тях преживявания и емоции, ще им осигурим първата за тях среща с тракийското културно наследство на страната. Още преди пътуването, те ще бъдат запознати по достъпен начин с тази част от историята ни. Уверени сме, че по един или друг начин, всяко дете ще запечата спомена от това пътуване, от историята и от посетените места.

    В събитието ще вземат участие и потребителите на ДЦПЛУ. Транспортът ще бъде осигурен от ОП „ОКДПО“.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини