От х:

Днес в x:

Дават под наем два павилиона в „Христо Смирненски“

Два павилиона в ОУ „Христо Смирненски“ ще бъдат отдадени под наем за срок от 5 години. В тази ще се проведе търг с трайно наддаване, съобщиха от община Хасково.

Единият обект е павилион за закуски с площ от 48 кв. м. в сградата на училището, за който е обявена начална месечна цена за наем от 96 лева без ДДС. Другият обект е павилион /книжарница/ с площ от 25 кв. м. в двора на школото, за който е обявена начална месечна цена за наем от 50 лева.

Документи за участие в търга могат да се подават до 16:30 часа на 9 септември 2019 година в канцеларията на училището. Предвидени са и такси за участие, съответно 192 лева за павилиона за закуски и 100 лева за книжарницата.

Търгът ще се проведе на 10 септември 2019 година от 10 часа в заседателната зала на училището.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    За
    запознат
    14 -2
    16:04, 2 сеп 2019

    Обикновено като дадат под наем павилион в двора на училището после училището губи земята под него. Не си говоря наизуст - така стана с последното отдаване на павилион в двора на училище Христо Смирненски. Г. Иванов отдаде павилиона и после сключи договор за павилиона и земята под него. Защо го осъдиха за затвора, а не за това не мога да отговоря, но това е факт. Сега вече в двора на училището има голяма сграда, собственист на бившия кмет. Не зная дали помните или може би просто не ви интересува, но даже Беливанов уволни главната архитектка Диляна Панайотова защото не издала акт 16 на тази сграда, а тя имала изрядни документи. Сградата не може да е имала изрядни документи, а защо Беливанов прикрива стария кмет не е ясно.Дали и този път не мислят това да направят не знам. Моля ви журналистите разучете ситуацията, това което ви казвам е самата истина.

Последни новини