От х:

Днес в x:

Страхотно парти със Стефан Илчев препълни центъра на Димитровград - гаф пощури публиката

    Вечерта на 30-ти август, организираният по случай 72-рия рожден ден на града Пиано бар на открито, препълни площад “Поезия” в Димитровград.

    Стотици хора наобиколиха сцената над шадравана, обагрен от цветни светлини. В купона, освен димитровградчани се включиха и гости на града, главно от областния град Хасково. Парти маси и бар около водата допълниха обстановката и придадоха допълнително настроение на присъстващите.

    На сцената пя и весели публиката неуморно над 2 часа Стефан Илчев - победителят от последния сезон на “Като две капки вода” с  “Камино бенд”. Бял роял бе перлата на музикалното събитие, в което публиката танцува и пя на десетки български пестни, изпълнени уникално от музикалните изпълнители.

    Стефан Илчев превъзходно се превъплащаваше в ролята на родни музикални звезди и пееше неуморно български хитове. Гаф с озвучението провокира певците да запеят акапел и към тях да се присъедини музиката от китарата и бялото пиано - публиката при спирането на музикалното озвучение подкрепи музикантите и им даде силата въпреки спрялата музика да продължат с уникалното шоу.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Фе
      Фень
      2 -1
      14:43, 31 авг 2019
      Голямо виене беше от тиа певици! Нещо мониторите им не бяха ок май!
    Последни новини