От х:

Днес в x:

28 °C

Пламен Лечев от ГЕРБ оглави ОИК служебно

Юристът Пламен Лечев и настоящ шеф на "Напоителни системи" ще председателства Общинската избирателна комисия за провеждането на местните избори в Хасково през октомври.

Той и останалите членове на ОИК са служебно назначени от Централната избирателна комисия с решение от днес.

До подреждането от София се стигна, след като партиите не успяха да се разберат за разпределението в консултациите при кмета и подписаха протокола с особено мнение.

Така настоящата ситуация почти препокрива претенциите, които представителите на политическите сили изразиха в кметството преди две седмици.

Едното от заместник-председателските места ще е за БСП в лицето на Славея Костадинова, въпреки че социалистите преговаряха за секретарското. В крайна сметка то е разпределено на ДПС, които и без това си го искаха. На позицията ще ги представлява Лейла Елмаз. Вторият заместник-председател ще е Цветан Николов от Атака.

В ОИК Хасково са още като членове: Венелин Челебиев, Аднан Али Адил, Георги Николаев Китов, Митко Делчев Христозов, Христиана Кирилова Керанова, Добри Григоров Рангелов, Иван Желязков Попов,Татяна Тодева Танева, Петя Ангелова Бостанджиева-Китин.

Общинската избирателна комисия встъпва в правомощията си на 7 септември 2019 година.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Ге
  герп
  69 -12
  15:59, 30 авг 2019
  10 години стигат , никога повече герпппп
 • 2
  Са
  Само ГЕРБ
  7 -63
  16:47, 30 авг 2019
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 3
  Оф
  ОФ
  21 -5
  17:40, 30 авг 2019
  Научете малко пунктуация! "Въпреки че" е сложен съюз и не се разполовява със запетая! Интервали след запетаите в предпоследния параграф! Няма ли редактор този сайт?!?
 • 4
  Чи
  читател
  47 -8
  18:19, 30 авг 2019
  Ей,голям ланс-голямо чудо,голям юрист-голям спец! След тези пагубни за Хасково 4 години никога повече не трябва да допускаме ГЕРБ на власт тук!!!!!
 • 5
  Ог
  Огнян
  50 -10
  18:42, 30 авг 2019
  Май се готви фалшификация на изборите! С този председател какво друго да си помисли човек! Няма кой в Хасково да гласува за кандидата на Герб Дечев! Призовавам Хасково нет да направят една анкета тук в сайта с въпрос: Бихте ли гласували за кмет на Хасково за Станислав Дечев? И отговорите да бъдат ясни с ДА и НЕ ! И вижте какъв ще е резултата.
 • 6
  Ха
  Ханко Брат
  40 -5
  19:11, 30 авг 2019
  Юрист- шеф на" Напоителни системи"??? Какво още да очакваме артист- юрист,композитор- химик? "Напоителни системи" се превърнаха в люпилня за уникални кадри.Един шеф преди време окраде и предаде металните тръби за скрап и за награда стана велик телевизионер възхваляващ Боко неспирно.След служебното разпределение ГЕРБ И ДПС получили желаните позиции.СлучаЕност? Не мисля.Просто са си заедно,ръка за ръка.
 • 7
  Аз
  Аз
  36 -18
  19:47, 30 авг 2019
  Аз ще гласувам за Беливанов защото застана твъдо и се противопостави на Мавъра.ГЕРБ имаше шанс да спечели Хасково ако Борисов беше отрязал главата на това момченце и кандидата за кмет не беше Тъпото.
 • 8
  Ом
  омбудс_ман
  10 0
  21:58, 30 авг 2019
  Добра подготовка за изборите...
  какво нещо е животът - преди точно 3 години https://petel.bg/SHofor-vrahletya-varhu-ograda--sabori-chast-ot-zida-__169638, а сега пишат как ставаш член на комисия...
 • 9
  Йй
  Ййнугбуб
  8 -2
  22:59, 30 авг 2019
  ...и коя е тая Славея Костадинова бето е курдисана от Партията там?
  Севте чувам за нея.
  Заслужила ли е?
 • 10
  Ес
  еснаф от Хасково
  14 -3
  07:59, 31 авг 2019
  Навремето бе чест да си в тези комисии. Спомням си на първите избори на многомандатната комисия председател бе Господин Братанов от СДС, заместници му бяха Жак Лило от БСП и Цветан Илиев от СДС, а главен секретар Георги Зарчев като безпартиен. Всички бяха юристи от класа. Сега докъде се докарахме, калинки от всички партийни образувания да са в тези избирателни комисии. Това е така, защото по-лесно могат да бъдат манипулирани. Но ако си спомняте навремето имаше и едно Сдружение за честни избори, което представлваше обществен контрол върху изборния процес. Сега хората не се интересуват какво става. Откакто откровено се купуват циганските махали, под строй ходят избирателите на ДПС и се организира корпоративен вот в предприятията на олирагсите и общинските администрации, няма нужда нито от сдружения,,нито от избирателни комисии, съставени от утвърдени професионалисти. Направо Бойко Борисов по телевизията за съобщи резултатите. Системата е такама, че и Конелия Нинова и Доган няма да протестират. Нали зад всички тях стои единен задкулисен център , който управлява държавата?
 • 11
  Дн
  ДН
  6 -2
  12:32, 31 авг 2019
  А Керанова- дъщерята на Киро Керанов- дето се натиска за кандидат ит БСПе много заслужила, освен това, ако баща й е кандидат е незаконно да е там! Пък таткото не успя да стане председател на колегията, влезе в съвета като резерва и се натиска за кмет! То бива реваншузъм и липса на себе преценка , но пък такова излагане? А пише против хората, не го е срам. Къде е Таня Пальова тов път, толкова години прави избори, а сега Костадинова и Керанова ще ги правят! Смях в залата!
 • 12
  @(
  @(нерегистриран)
  5 -2
  12:37, 31 авг 2019
  Жак Лило бе юрист от класа, комунист в кръвта, евреин, но господин Братанов си бе диктатор и не умен, умни и честни бяха съдия от рс Бънков, Илко Хаджиев, гого Грозев, пос, момата Стара ума от Симеоновград, но диктатор, хос, пос, луда, но умна, Братанов и той с бастун, нагъл. Сдс, Братанов, гол като пушка, от хасковски села, жена му зад часовника едно малко ап, а тя нацървена, натъкмена в икономика учител. Пехливанов, Братанов, Иванка секретарката, ясен, отврат.. Боже колко мъка има по този свят боже. Най-арни бяха владо Дамянов, Бисеров, чонев и сие от буржоазни родове, а най-мразен Диктатори още.. Тодор Ташев женкар, Костадинов женкар

Хороскоп за 23.09.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Изразете по подходящ начин благодарността си към хората, които ви помагат. И вие, като всеки друг заслужавате най-доброто и последващите развития в живота ви ще го докажат. Ще получите това, към което се стремите. Благоприятно развитие на здравословен проблем, ваш или на близък човек.
23.09.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Не се изкушавайте от разпространението на клюки и каквито и да било интриги. Напълно контролирате положението и не е нужно да се забърквате в сплетни. Послушайте съветите на ваш близък и не се доверявайте на прекалено усърден доброжелател. За някои от вас се открива възможност за избор, към който винаги сте се стремили.
23.09.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Положителна оценка за работата ви с хората, нуждаещи се от вас. Всичко това ще ви носи дивиденти, от които предстои да се възползвате. И занапред ще бъдете лидер на онези, които ви вярват и се вслушват в съветите ви. Амбициите ви са и за много повече. Работете и ще успеете.
23.09.2019

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ви предстои важна среща, за която трябва добре да се подготвите. Не оставяйте нещата на случайността, защото това може да ви изиграе лоша шега. В личен план ще останете много доволни от нещо, което партньорът ви е направил специално за вас. Посветете му част от времето си, тъй като със сигурност го заслужава.
23.09.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят ще ви предложи вълнения и силни емоции. Ще останете приятно изненадани от човек, когото малко познават, но с добро отношение към вас. Подкрепата му ще ви мотивира да продължите усърдно в своята посока. Ако сте във ваканция ви очакват безгрижно време и много развлечения.
23.09.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Денят е прекрасен за нови запознанства. Не се колебайте да говорите открито. Чарът ви е неустоим и дори да не прецените правилно ситуацията ще ви бъде простено. Не се увличайте в безсмислени спорове и не отдавайте твърде голямо значение на дреболиите.
23.09.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Не пренебрегвайте себе си, когато обещавате или се стараете да сте в услуга на някого. Добрите ви взаимоотношения с околните не изключват възможността да се възползвате и вие от тях. Дамите ще се радват на нова придобивка, която ще повиши настроението им и ще подчертае очарованието им.
23.09.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Толерантността и способността ви да разбирате човешката болка ще ви помогнат да се справите в деликатна ситуация. Ще се развълнувате от изненадата, която ви е приготвил скъп на сърцето ви човек. Любовно обяснение ще ви накара да се почувствате значими за някого и ще изпълни душата ви с нежни трепети.
23.09.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Убедителни и точни, ще фокусирате вниманието на другите върху наболелите теми и ще предлагате решения. Ако сте искрени и честни, ще ви бъде лесно в реализация на всичко, с което се захващате. За онези, които не са ви познати се доверете на специалистите. Отношенията в семейството постепенно се изясняват, в случай, че са били влошени до сега.
23.09.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ръководейки се от разума и желанията си, ще постигнете повече. Ще изберете това, което преценявате като най-добро за вас и няма да сбъркате. Не пропилявайте времето си да убеждавате някого в правотата на мислите си, погрижете се за себе си, но и не оставяйте у другите усещане за отчужденост.
23.09.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Всички около вас имат не по-малка нужда от спокойствие, затова не ставайте причина за дрязги и недоразумения. Мислете преди да обещавате, дали сте в състояние да ги изпълните. Бъдете искрени, когато изразявате отношение към заобикалящите ви, фалша не е вашия стил. И без да се оправдавате, поемете отговорността за постъпките си.
23.09.2019

Хороскоп за Риби

Риби
С деликатното си поведение ще си спечелите приятели и ще насочите развитието на натоварваща ситуация в положителна насока. Повече слушайте, по-малко говорете и се отнасяйте с уважение към мнението на хората около себе си. Ще срещате подкрепа от партньора си.
23.09.2019
Последни новини