От х:

Днес в x:

16 °C

Пламен Лечев от ГЕРБ оглави ОИК служебно

Юристът Пламен Лечев и настоящ шеф на "Напоителни системи" ще председателства Общинската избирателна комисия за провеждането на местните избори в Хасково през октомври.

Той и останалите членове на ОИК са служебно назначени от Централната избирателна комисия с решение от днес.

До подреждането от София се стигна, след като партиите не успяха да се разберат за разпределението в консултациите при кмета и подписаха протокола с особено мнение.

Така настоящата ситуация почти препокрива претенциите, които представителите на политическите сили изразиха в кметството преди две седмици.

Едното от заместник-председателските места ще е за БСП в лицето на Славея Костадинова, въпреки че социалистите преговаряха за секретарското. В крайна сметка то е разпределено на ДПС, които и без това си го искаха. На позицията ще ги представлява Лейла Елмаз. Вторият заместник-председател ще е Цветан Николов от Атака.

В ОИК Хасково са още като членове: Венелин Челебиев, Аднан Али Адил, Георги Николаев Китов, Митко Делчев Христозов, Христиана Кирилова Керанова, Добри Григоров Рангелов, Иван Желязков Попов,Татяна Тодева Танева, Петя Ангелова Бостанджиева-Китин.

Общинската избирателна комисия встъпва в правомощията си на 7 септември 2019 година.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Ге
  герп
  69 -12
  15:59, 30 авг 2019
  10 години стигат , никога повече герпппп
 • 2
  Са
  Само ГЕРБ
  7 -63
  16:47, 30 авг 2019
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 3
  Оф
  ОФ
  21 -5
  17:40, 30 авг 2019
  Научете малко пунктуация! "Въпреки че" е сложен съюз и не се разполовява със запетая! Интервали след запетаите в предпоследния параграф! Няма ли редактор този сайт?!?
 • 4
  Чи
  читател
  47 -8
  18:19, 30 авг 2019
  Ей,голям ланс-голямо чудо,голям юрист-голям спец! След тези пагубни за Хасково 4 години никога повече не трябва да допускаме ГЕРБ на власт тук!!!!!
 • 5
  Ог
  Огнян
  50 -10
  18:42, 30 авг 2019
  Май се готви фалшификация на изборите! С този председател какво друго да си помисли човек! Няма кой в Хасково да гласува за кандидата на Герб Дечев! Призовавам Хасково нет да направят една анкета тук в сайта с въпрос: Бихте ли гласували за кмет на Хасково за Станислав Дечев? И отговорите да бъдат ясни с ДА и НЕ ! И вижте какъв ще е резултата.
 • 6
  Ха
  Ханко Брат
  40 -5
  19:11, 30 авг 2019
  Юрист- шеф на" Напоителни системи"??? Какво още да очакваме артист- юрист,композитор- химик? "Напоителни системи" се превърнаха в люпилня за уникални кадри.Един шеф преди време окраде и предаде металните тръби за скрап и за награда стана велик телевизионер възхваляващ Боко неспирно.След служебното разпределение ГЕРБ И ДПС получили желаните позиции.СлучаЕност? Не мисля.Просто са си заедно,ръка за ръка.
 • 7
  Аз
  Аз
  36 -18
  19:47, 30 авг 2019
  Аз ще гласувам за Беливанов защото застана твъдо и се противопостави на Мавъра.ГЕРБ имаше шанс да спечели Хасково ако Борисов беше отрязал главата на това момченце и кандидата за кмет не беше Тъпото.
 • 8
  Ом
  омбудс_ман
  10 0
  21:58, 30 авг 2019
  Добра подготовка за изборите...
  какво нещо е животът - преди точно 3 години https://petel.bg/SHofor-vrahletya-varhu-ograda--sabori-chast-ot-zida-__169638, а сега пишат как ставаш член на комисия...
 • 9
  Йй
  Ййнугбуб
  8 -2
  22:59, 30 авг 2019
  ...и коя е тая Славея Костадинова бето е курдисана от Партията там?
  Севте чувам за нея.
  Заслужила ли е?
 • 10
  Ес
  еснаф от Хасково
  14 -3
  07:59, 31 авг 2019
  Навремето бе чест да си в тези комисии. Спомням си на първите избори на многомандатната комисия председател бе Господин Братанов от СДС, заместници му бяха Жак Лило от БСП и Цветан Илиев от СДС, а главен секретар Георги Зарчев като безпартиен. Всички бяха юристи от класа. Сега докъде се докарахме, калинки от всички партийни образувания да са в тези избирателни комисии. Това е така, защото по-лесно могат да бъдат манипулирани. Но ако си спомняте навремето имаше и едно Сдружение за честни избори, което представлваше обществен контрол върху изборния процес. Сега хората не се интересуват какво става. Откакто откровено се купуват циганските махали, под строй ходят избирателите на ДПС и се организира корпоративен вот в предприятията на олирагсите и общинските администрации, няма нужда нито от сдружения,,нито от избирателни комисии, съставени от утвърдени професионалисти. Направо Бойко Борисов по телевизията за съобщи резултатите. Системата е такама, че и Конелия Нинова и Доган няма да протестират. Нали зад всички тях стои единен задкулисен център , който управлява държавата?
 • 11
  Дн
  ДН
  6 -2
  12:32, 31 авг 2019
  А Керанова- дъщерята на Киро Керанов- дето се натиска за кандидат ит БСПе много заслужила, освен това, ако баща й е кандидат е незаконно да е там! Пък таткото не успя да стане председател на колегията, влезе в съвета като резерва и се натиска за кмет! То бива реваншузъм и липса на себе преценка , но пък такова излагане? А пише против хората, не го е срам. Къде е Таня Пальова тов път, толкова години прави избори, а сега Костадинова и Керанова ще ги правят! Смях в залата!
 • 12
  @(
  @(нерегистриран)
  5 -2
  12:37, 31 авг 2019
  Жак Лило бе юрист от класа, комунист в кръвта, евреин, но господин Братанов си бе диктатор и не умен, умни и честни бяха съдия от рс Бънков, Илко Хаджиев, гого Грозев, пос, момата Стара ума от Симеоновград, но диктатор, хос, пос, луда, но умна, Братанов и той с бастун, нагъл. Сдс, Братанов, гол като пушка, от хасковски села, жена му зад часовника едно малко ап, а тя нацървена, натъкмена в икономика учител. Пехливанов, Братанов, Иванка секретарката, ясен, отврат.. Боже колко мъка има по този свят боже. Най-арни бяха владо Дамянов, Бисеров, чонев и сие от буржоазни родове, а най-мразен Диктатори още.. Тодор Ташев женкар, Костадинов женкар

Хороскоп за 25.05.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Предстои ви спокоен ден, без много напрежение. Повечето от вас обаче са изпълнени с енергия за работа и може би ще се почувстват неудовлетворени. Вечерта ще имате възможност да си наваксате, но в съвсем различна насока. Очертава се събиране с приятели, което най-вероятно ще прерасне в незабравимо изживяване за вас.
25 май 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Посветете този ден на почивката и се опитайте да се разтоварите. Не мислете за работа или за други ангажиращи неща, а се заемете с приятни или пък полезни дейности. Не е изключено през деня да получите покана за вечеря, приемете я. Това би бил чудесен завършек на този ден.
25 май 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се радвате на постигната цел, което ще ви обнадежди за бъдещето. Можете да имате нещата, към които се стремите, стига да сте упорити и последователни в действията си. Професионалното ви развитие, житейските и емоционални обвързвания правят деня ви неспокоен и това ви създава известен стрес.
25 май 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Мотивирани сте да продължите напред и следвайки намеренията си, ще печелите. Подгответе се за предстоящата си среща и помислете за възможните изходи от нея. Разчитайте предимно на себе си, близките ви също ще проявят съпричастност към делата ви. Вие на свой ред ги зарадвайте.
25 май 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Този ден е изпълнен с добро настроение и добри резултати в личен и професионален план. Ще останете удовлетворени от резултатите, които постигате, но ще е добре ако съчетаете усилията си с тези на човека до вас - така можете да сте сигурни, че успехът ви е сигурен. Отдавате прекалено голямо значение на нещо, което всъщност е незначително.
25 май 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Станете открити за идеите, които ви застигат. Пътуванията ще бъдат предпочитани за мнозина. Споделете времето си с приятели и не се застоявайте дълго пред телевизора. Движението ще ви откъсне от проблемите и ще ви зареди с енергия. Открива ви се добра възможност да напреднете.
25 май 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Денят ви ще бъде изпълнен със събития, ще се налага да действате бързо и адекватно. Гости от далече ще изненадат някои, но няма да сте раздразнителни, напротив. С удоволствие ще се погрижите да не им липсва нищо. В интимната сфера са възможни недоразумения. Храните надежди, които най-вероятно няма да се осъществят.
25 май 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще подобрите душевното си равновесие, ако заложите на позитивни мисли, срещи с приятели, повече движение и слънце. Своевременно и ефективно ще намирате решение на проблемите си, ако включите в изпълнението им хора, имащи отношение към темата. Повишената ви чувствителност налага да сте премерени в думите и делата си, за да не задълбочите отношенията си в неблагоприятна посока.
25 май 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Има събития, които ще възприемате по свой начин и това може да ви донесе разочарования. Дайте си ясна сметка дали амбициите ви биха могли да се осъществят в мащабите, които планирате. Поставяйте си реални цели и проявете постоянство при изпълнението им. Съвсем скоро ще стигнете до резултатите, но до тогава е нужна работа.
25 май 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще бъде забързан, но ползотворен ден. Имате шанса да постигнете онова, което от доста време поглъща мислите и времето ви. Бъдете готови да реагирате адекватно във всеки един момент. Не пренебрегвайте семейството си. Опитайте се да се реванширате там, където сте длъжници.
25 май 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Паричните проблеми не бива да ви разстройват. Финансовата криза, която е възможна бързо ще бъде преодоляна. Контактите с любимия човек могат да завършат с конфликт, за това бъдете внимателни с думите си.
25 май 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днешният ден ви поставя на кръстопът, от който вие трябва да поемете по верния за вас път. Всяка една от възможностите, които ви се предлагат има своите положителни и отрицателни страни, затова изборът ви няма да е лесен. Вслушвайте се във вътрешния си глас и в това, което най-много искате да вършите. Не подценявайте и мнението на близките си.
25 май 2020
Последни новини