От х:

Днес в x:

Моторист е загинал в катастрофа с едно от златните ни момичета

Моторист е загинал в катастрофа с едно от златните ни момичета. В инцидента в Казичене е участвала Любомира Казанова, а за цялата трагедия стана ясно от Фейсбук профила на Вили Чакърова, майка на загиналия Васил Палпулин.

Инцидентът е станал в събота около 16:00 часа в Казичене, но за него не е съобщено в официалния бюлетин на МВР.

"На 24.08.2019 животът на сина ми бе погубен в катастрофа със златното момиче на България - гимнастичката Любомира Казанова. Името й не се споменава в нито една публикувана новинарска статия относно катастрофата и че е участник в нея. С връзки може да изтриеш името си от инцидента, мило момиче и да изопачиш истината, но на съвестта ти ще лежи един погубен живот! Моля се за гласност и справедливост! Знам, че ще изпишат какви ли не неща, а кой е виновен ще реши съдът, но искаме да се знае кой е участвал в инцидента, а не да се потули. Моят син не беше сам там! За една майка няма по-голям ужас от това да надживее детето си! Споделете поста", пише Вили Чакърова.

МВР са оттам отказали да дадат информация, на запитване на Dir.bg, защото в момента тече досъдебно производство.

Около инцидента се смята, че мотористът Васил Палпулин (45 г.) не е имал шанс да оцелее, след като си е ударил главата след почти челния удар с колата на Казанова.

Според коментари в социалните мрежи загиналият е карал пистов мотор, но без каска. В мотофорумите отбелязват също така, че техният колега е карал бързо и не е спрял на знак "Стоп".

"Карал е много бързо, с около 100 км/ч. Не е спрял на стопа и е бил гол до кръста", разказват близки на гимнастичката пред в. "Телеграф".

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ne
    nelicha – нелича
    4 -2
    14:51, 28 авг 2019
    А ми да. виновен е този, който не е спазил зекона за движение по пъгищата.А това, че е била колата на златното момиче няма авсолютно никакво значение.
    • Ne
      nelicha – нелича
      1 0
      23:01, 28 авг 2019
      Всъщност, ако положението на превозните средства се заварти на 90 градуса. То автоматично виновния става невинен. А невинния виновен, което е сериозно престъпление.
  • 2
    Еж
    ЕЖКО- БЕЖКО
    1 0
    20:49, 28 авг 2019
    Тая майка да не реве сега а да е мислила прледи да куппи на сина си ПИСТОВ МОТОР Тези мотори са си живи КОВЧЕЗИ
Последни новини