От х:

Днес в x:

Много красива, много богата и многодетна (видео)

Тя е много известна, много почитана в света на модата и много богата. Като се започне от осемсезонния ѝ седемцифрен договор с Калвин Клайн, през третата ѝ позиция в класацията на най-добрите модели на Forbes през 2012 г., според изчисленията на който е спечелила 8,6 милиона долара за една година. В момента Водянова е класирана от models.com като една от New Supers в модната индустрия.

Не по-малко важна е работата ѝ като филантроп. Водянова е основател на фондация Naked Heart Foundation, благотворителна организация, ангажирана да помага на деца със специални нужди и техните семейства. През 2015 г. Водянова пуска Elbi - дигитална платформа за благотворителност чрез микродонори.

През 2010 г. Наталия е отличена от Harper’s Bazaar като Вдъхновение на годината, през 2014 г. Glamour я призна за Жена на годината и я удостои с наградата "Глас за децата". Тя получава наградата Жена на годината на Vogue India 2017.

Водянова е майка на 5 деца - три от първия си брак с Джъстин Портман, син на Деветия виконт Портман и две с партньора си Антоан Арно, син на основателя на LVMH Бернар Арно и изпълнителен директор на луксозната марка Berluti. Тя също е член на Международния съвет на директорите на Спешъл Олимпикс, най-голямата световна спортна организация за деца и възрастни с интелектуални затруднения, осигуряваща целогодишни тренировки и състезания на 5,7 милиона спортисти и обединени спортни партньори в 172 г. държави.

Сигурно още много неща има в биографията на тази жена с богат житейски опит, която обаче тук ви предлагаме да видите в амплоато ѝ на супермодел в новото видео на FF Channel.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини