От х:

Днес в x:

Рокаджиите от „Хангар 42“ разбиха социалните мрежи с клипа към песента "Погледнах в теб"

Продукт на световно ниво с красив текст-послание, мелодия, която кара мислите ти да заседнат на гърлото и всичко това изразено през очите и въплъщенията на баща и син-Петър и Александър Замови в прекрасно видео с внушителни природни картини.

"Погледнах в теб"-новото видео на „Хангар 42“ вече се завърта в умовете на феновете още топло-топло, факт от 1-ви август. А Фейсбук буквално прегрява от новината.

Текстът, музиката и аранжиментът са на Хангар 42. Сценаристи на видеото са вокалът на групата и китарист Боян Гегов и китаристът Антон Делчев. Ники Скерлев и Ленко Драганов слагат точката по брилянтен начин с картина и звук.

Природните картини, на фона на които се развива сюжетната линия във видеото, са от няколко локации: Въжения мост до село Лисиците, язовир Студен кладенец, пясъчната кариера край село Кралево и от село Голям Извор.

„Благодарим на всички Вас приятели, които сте с нас и ни подкрепяте!“, написаха музикантите от Хангар 42 във Фейсбук страницата си под поздравления, които получават за клипа.

б.а: Създателите на видеото предпочитат да се гледа на техния канал, така че, за да изгледате клипа кликнете два пъти върху него.

 Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини