От х:

Днес в x:

14 °C

Бум на разводите в Димитровград този месец?

Изображение 1 от 3

  От началото на месеца до днес, 23-ти май, в Районен съд Димитровград са взети решения за 14 развода, последното от които е от преди 2 дни.

  Месец май тази година явно е месеца на разводите в Димитровград, които са най-много на брой от началото на годината. За първите 4 месеца от годината има общо 21 дела на съда относно разводи, като за месец януари са 7, февруари - 5, през март има 7 разводни дела, а месец април - 2.

  Статистиката показва, че за 2017-та година в Димитровград е имало 111 дела на съда за развод, а през 2018-та година делата са били 98. Тази година за по-малко от 5 месеца делат на съда са вече 36, но явно със затоплянто на времето те се увеличават.

  Прекратяването на браковете през този месец са по две причини - "Искове за развод и недействителност на брака" и "Развод по взаимно съгласие".

  Най-дългогодишния брак, който е бил прекратен, е продължил 37 години - от 1982 година до 2019-та и е прекратен с мотив на съда за "настъпило дълбоко и непоправимо разстройство".

  Най-краткия брак е от 2015-та година и е прекратен отново със същия мотив - "поради настъпило дълбоко и непоправимо разстройство".


  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   Пе
   Пенка Петрова
   8 0
   16:29, 23 май 2019
   Как няма да има разводи, имат по 2 или 3 деца от различни бащи и хоп и един аборт от някой колега на работа. Жалка картинка и стискаме палци да не разбере рогоносеца....
  • 2
   На
   натовец
   6 -1
   17:20, 23 май 2019
   Аз забелязвам бум на сватбите на българки с чужденци.Очевидно българският мъж за чеп на зеле не става.Забравете да впечатлите жена с българска заплатка,наследена панелка и мизерна държавичка.
  • 3
   Ра
   Ради
   4 0
   17:59, 23 май 2019
   Българския мъж е рогоносеца. Знам за коя говори Пенка, това се предава с работното место секретарка. Предишната също слагаше рога на мъжа си с сина на шефа си и после я шътнаха. След нова година ще ги затварят.........
   • До
    До
    1 0
    16:44, 25 май 2019
    В тоя завод само куцо и съкато си няма любовник......
  • 4
   Ка
   Кабая
   7 -1
   21:52, 23 май 2019
   Освен тираджий друго няма в Димитровград!!! Как няма да се развеждат!!
  • 5
   Ло
   локомотива
   5 0
   10:11, 24 май 2019
   кабай,тираджия с хубава жена не съм видял,така че това не е причина,просто младите са по фитнесите и от там немогат да си е-ат жените.

  Хороскоп за 20.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Всичко, което не е спешно може да го отложите, давайки предимство на вече започнатите си задачи. С компромиси и чувство за хумор ще успеете да се споразумеете с онези, които предявяват претенции към вас. Делова среща ще ви направи по-гъвкави и активни, други ще проведат успешна търговска сделка.
  20.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Запазвайки самостоятелността си ще работите за утвърждаване на авторитета и повишаване на финансите си. Превръщате се в обединителна фигура за много хора, но ви е трудно да го осъзнаете. Освободете се от всичко, което ви пречи да се чувствате свободни и живейте така, както разбирате.
  20.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Потиснете раздразнението си, ако такова съществува и изяснете отношенията си с онези, с които имате противоречия. Нечие предложение ще ви заинтригува и с внимание ще подготвите следващите си действия, обвързващи ги с него. Погрижете се за отдиха си и укрепете силите си.
  20.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Спокойно изчаквайте развитието на събитията и не прибързвайте в оценките и реакциите си днес. От правилното ви поведение ще зависят резултатите, както и безпрепятствената реализация на делата ви. В противен случай са възможни главоболия за в бъдеще. Занимания с приятни неща ще ви помогнат да се разтоварите от стреса.
  20.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Време е да се порадвате на заслужен успех в резултат от дълъг и упорит труд. Старанието ви ще бъде щедро възнаградено. Споделете радостта си с любимия човек. Постарайте се да не разочаровате ваши близки, които много разчитат на вас по определен въпрос. Не се натоварвайте с работа вечерта, намерете време за почивка.
  20.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Бъдете искрени пред себе си и назовете ясно целите си, какво искате и към какво се стремите. Това ще ви помогне да изградите нужната ви мотивация и да продължите напред. Успехите ви могат да бъдат в много посоки, от вас зависи да ги сътворите. Има кой да ви насърчи и погрижи за вас, позволете му да го направи.
  20.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Дребни и приятни случки ще определят облика на дена ви. Ще ви занимават нещата от личния ви живот и всичко свързано с дома ви, семейството и духовните търсения. Очарованието на деня ще се затвърди и от вести, които ще получите от далече. Скорошно посещение на ваши близки ще ви хвърли в трескави приготовления.
  20.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Повечето от вас прекарват в движение този ден, независимо с какво изберат да се заемат. Имате доста неща за вършене и предпочитате да не губите ценно време. Очаквате прекалено много от човек от обкръжението ви, но е твърде възможно той да не оправдае доверието ви. Направете приятна изненада на любимия човек днес.
  20.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В добро настроение сте и ще постигате желаните резултати. На моменти ще имате нужда от подкрепа, която няма да ви бъде отказвана. Приятно е с хората, които имате до себе си. Потърсете начин да им се отблагодарите. Увереността ви нараства и ще търсите нови предизвикателства.
  20.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес са възможни изненади, някои от тях и приятни. Семейството ще ви занимава със своите проблеми и това допълнително ще внася напрежение в ежедневието ви. Нещата не са непоправими. Гледайте по-спокойно на случващото се. Желана среща ще ви помогне да се отпуснете и насочите мислите си в по-приятна посока.
  20.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Проявете доброто в себе си и ще ви бъде по-лесно да общувате, работите и да се реализирате. Денят ще ви предложи добри възможности за изява на творческите ви търсения, късметът ще бъде с вас, стига да сте активни и да не проявявате не на място капризите си. Започната задача ще ви създаде повече грижи, но има защо.
  20.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Инвестирайте свободните си средства в недвижими имоти. Вероятно днес някои от вас ще попаднат на изключително изгодна оферта. Ако нямате достатъчно пари за това денят ще ви зарадва с неочаквани финансови постъпления.
  20.09.2019
  Последни новини