От х:

Днес в x:

Пожарникари събориха подпухнала мазилка от училищна сграда в Хасково

Изображение 1 от 5

  Пожарникари премахнаха подпухнала мазилка от сградата на Професионалната гимназия по лека промишленост "Райна Княгиня" в Хасково. Днес по обяд огнеборците се изкачиха до покрива на училищната сграда на булевард "Раковски" с помощта на хидравлична стълба и със специални инструменти премахнаха опасната мазилка.

  Докато траеше акцията по превантивната дейност, служители на КОРЗ бяха обезопасили района. Дейностите предизвикаха интереса на множество минувачи.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Какъв туризъм,какви 5 лева.в този град ли живеете бе хора?
  • 2
   Еж
   ежко
   19 -5
   14:33, 13 май 2019
   И общинска полиция барабар с други сеирджи задръстиха движението по бул. раковска точно на обяд.
   Е на това се казва мащабна акция по отстраняване на проблем. Нагледно да се види че се извършва дейност. Това мероприятие спокойно можеха да го свършат в неделния ден когато движението на автомобили и пешеходци е минимален.
   • ++
    ++
    6 -7
    15:51, 13 май 2019
    Ежко, неделя е почивен ден и се плаща извънреден труд.
    Ако не си чувал все още - в МВР парите винаги недостигат. За разлика от НС, КС, МС, ВСС и такива подобни.
  • 3
   Ва
   Василев
   13 -3
   14:35, 13 май 2019
   Това е старата сграда на ОУ "Ив.Рилски".
  • 4
   Ха
   Хасково.нейт
   15 -9
   15:59, 13 май 2019
   Това училище нали беше ремонтирано и открито както от областния така и от омбусмана на РБ.
   Ей крадливо племе няма оправия тази държава.
   • Ох
    охххх
    6 -5
    17:17, 13 май 2019
    Там са две училища.
    Само едното е ремонтирано.
    Второто е с подпухналата мазилка.
  • 5
   Ха
   хасковлия
   8 -5
   17:28, 13 май 2019
   Преди години тази сграда беше ремонтирана, смени се дограмата, но ПГЛП "Райна Княгиня" не се преместиха в нея и не я стопанисват, както става ясно. Защо общината не санкционира собствениците?
  • 6
   Ре
   Реформатор- лаладжия
   2 -3
   19:22, 13 май 2019
   Бай Добри не се пави на недозаклан петел виж какво пишат хората СГрадата се руши изпрати някой от твойте търтеи да ся огледат и да видят какво може да се направи Чакате да падне ли45 или някое ГОВЕДО иска да я приватизира
  • 7
   До
   Дорчо
   0 0
   13:40, 14 май 2019
   Пожарникарите са свършили хубава работа, и то навреме. В града обаче такива надвиснали подпухнали мазилки колкото щеш. Някои са на наистина оживени места. На бул. България, южно от зеленчуковия пазар / някъде по средата на пазара / има стара, сива, къща в която явно отдавна никой не живее. Къщата е на самия тротоар, и покрай нея ежедневно минават хиляди хора. Не само че мазилката и е подпухнала и ще падне скоро, но и самата къща няма да изкара още дълго. Стискам палци това да стане посред нощ, и да няма хора на улицата. През деня там постоянно минават хора.

  Хороскоп за 03.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Възможно е днес да се разочаровате от развитието на събитията на работното място, но за щастие ще ви се отдаде възможност да постъпите по начин, който в крайна сметка да ви удовлетвори. Подновявате стара връзка което настина ви въодушевява. Бъдете внимателни обаче, за да не останат излъгани очакванията ви. Ще бъдете заинтригувани от нещо.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С желание ще погледнете на предложение за повече развлечения днес, макар, че имате достатъчно свои ангажименти. При добра организация можете да имате всичко, което пожелаете. От вас зависи. Отношенията ви с някой, когото харесвате ще се задълбочат, бъдете търпеливи и по-малко своенравни.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Физическият ви тонус е отличен и това ще ви позволи да предприемете действия в много посоки. Ще се ангажирате с много задачи, а това предполага повече отговорност и концентрация. Не пренебрегвайте непосредствените си задължения. Съсредоточете се и определете приоритетите си. Намерете време и за разтоварване. На някои от вас предстои дълго пътуване.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Налага се да свършите доста неща днес. Някои от вас са си поставили доста амбициозни цели и нямате никакво време ако сте решили да успеете на време. Притежавате необходимите качества и ви е нужна малко повече концентрация, за да се справите. Все по-близо сте до сърцето на желания човек и просто трябва да проявите търпение и да не насилвате събитията.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Няма съмнения, че с труда и упорството си създавате предпоставки за положителни развития в живота си. Сътрудничеството с влиятелен човек ще ускори придвижването на конкретна задача от сферата на професионалните интереси, образованието, бизнеса или в социален аспект. Всичко започнато днес обещава да свърши навреме и успешно.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес сте изключително работоспособни и смятате, че с всичко което ви очаква можете да се справите сами. Наистина имате реални шансове за успех, но не пренебрегвайте мнението и помощта на околните. Със сигурност могат да са ви от полза. Случайно ще разберете нещо много важно за вас и това ще ви зарадва. Съхране-те част от енергията си и зарадвайте приятно семейството си.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Духовната ви принадлежност към общочовешките ценности ви кара да търсите и да общувате с хора, близки по дух и култура. Ще дадете изява на претенциите си към някого, но това няма да го отдалечи от вас, напротив. Щастливи ще бъдете да откриете, че имате сродни интереси и се вълнувате от общи преживявания.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Имате доста проблеми на работното място днес, но желанието ви за успех е по-силно от всичко, затова няма да е чудно че бързо успявате да се справите с тях. Мил жест от страна на близък приятел ще ви накара да се чувствате особено значими. Силните чувства, които изпитвате към определен човек могат да станат причина за нещо, което съвсем не очаквате.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С работата си през последните дни сте създали условия за по-ускорено развитие на събитията. Няма да останете безучастни и днес, ще продължите активно да следвате логиката им, приобщавайки към идеите си и други съмишленици. За всички от знака е в сила прогнозата, че скоро ще получат това, към което се стремят.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С цената на повече труд и нерви ще свършите предвиденото за днес. Не бъркайте интуицията с желанията си, за да не объркате и посоката. Ако ви измъчват съмнения, потърсете подходящия човек, с когото можете да споделите вълненията си. Освен, че ще получите добър съвет, ще ви стане и по-леко на душата. Финансова подкрепа.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Радвате се на добро настроение днес, което до голяма степен е обусловено от положителното развитие на делата ви в личен план. Успявате да стабилизирате отношенията си с човек на когото особено държите и това повдига духа ви. За предпочитане е да не предприемате нищо грандиозно днес, тъй като едва ли ще бъдат изпълнени всичките ви очаквания.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
  03 юни 2020
  Последни новини