От х:

Днес в x:

"Компас 1994" е бронзов медалист отборно в Купа "Марица Изток"

    На трето място отборно се класира хасковският клуб "Компас 1994" на състезанието по спортно ориентиране за Купите "Раднево и Марица Изток".

    Стартовете се проведоха през  събота и неделя в околностите на Старозагорски Минерални с участието на 140 състезатели от 20 клуба от страната.

    За хасковския клуб "Компас 1994", който се представи с 10 състезатели тези стартове бяха етап от подготовката  за участие в предстоящите Държавни първенства.

     В индивидуалното класиране и през двата дни се хасковлии се представиха  успешно, като в отделните категории завоюваха общо 11 медала. Те са  притежание на Ванеса Бачварова  от Математическа гимназия в категорията Жени -12 години. Тя спечели първо място и през двата дни на състезанието. Ивана Йорданова от ОУ "Хр. Смирненски" стана първа при 14-годишните в събота. Димитър Йорданов от Математическа гимназия се класира първи и трети при мъжете -16 години, а Димчо Фърталев от ОУ "Хр. Смирненски" спечели две втори места при 14 –годишните. Дияна Янева от ОУ "Хр. Смирненски" бе трета и втора при Жени-14 години. Даниел Йорданов от същото училище постигна второ място при мъжете-12 години през втория състезателен ден.

    С доброто  си бягане през втория ден Христина Дюлгерова  и мъжете Николай Стилев и Делчо Йорданов допринесоха за достойното трето   място в отборното класиране за Купа "Марица Изток".

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини