От х:

Днес в x:

21 °C

Турски топ DJ с микс "Притури се планината" (видео)

Ахмет Килич (Ahmet Kilic) е роден в България, където е прекарал детството си. В музиката навлиза заради манията на баща му за електронно оборудване. Това се казва в неговото преставяне в сайта му.

На 10 години Ахмет е толкова любопитен как работи електронното оборудване, че започва да сглобява и демонтира някои части от електронката вкъщи. На 12-годишна възраст идват първите му стъпки в музикалната кариера - той прави собствени ремикси. През 1991 г. семейството на Ахмет се мести в Турция и това стало началото на съвсем нов живот за него.

В Измир, където живее, денем ходи на училище, вечер пуска в клубовете, а след като завършва училище, диджейството му става професия. Работи в един от най-големите клубове в милионния град, после - в клубове по цялата планета. Списъкът на страните, където е пускал, е наистина впечатляващ - Белгия, България, Бахрейн, Канада, Хърватия, Кипър, Англия, Египет, Гърция, Германия, Италия, Индонезия, Индия, Иран, Йордания, Казахстан, Кения, Ливан, Македония, Мавриций, Мароко, Нидерландия, Нигерия, Полша, Пакистан, Русия, Швейцария, Тунис, Турция, ОАЕ, Украйна, Виетнам. Е, за България знаем, че е пускал в Caco Beach например.

Според topdeejays.com в Турция Ахмет е # 1 DJ в "DEEP HOUSE", # 1 DJ с най-много последователи в YouTube и няколко пъти # 1 в Beatport Mixes.

Ахмет дава за свободно сваляне "Притури се планината" - тук

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Ne
  nelicha
  2 -1
  20:11, 16 апр 2019
  Всички знаем и обичаме тази Българска народна песен,но на фона на този клип. Изглежда, като изповед на робини от харема на халифа.Нали?
 • 2
  Бг
  Бг
  0 -2
  05:44, 17 апр 2019
  ******а нещастен! Смърт.

Хороскоп за 20.09.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Всичко, което не е спешно може да го отложите, давайки предимство на вече започнатите си задачи. С компромиси и чувство за хумор ще успеете да се споразумеете с онези, които предявяват претенции към вас. Делова среща ще ви направи по-гъвкави и активни, други ще проведат успешна търговска сделка.
20.09.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Запазвайки самостоятелността си ще работите за утвърждаване на авторитета и повишаване на финансите си. Превръщате се в обединителна фигура за много хора, но ви е трудно да го осъзнаете. Освободете се от всичко, което ви пречи да се чувствате свободни и живейте така, както разбирате.
20.09.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Потиснете раздразнението си, ако такова съществува и изяснете отношенията си с онези, с които имате противоречия. Нечие предложение ще ви заинтригува и с внимание ще подготвите следващите си действия, обвързващи ги с него. Погрижете се за отдиха си и укрепете силите си.
20.09.2019

Хороскоп за Рак

Рак
Спокойно изчаквайте развитието на събитията и не прибързвайте в оценките и реакциите си днес. От правилното ви поведение ще зависят резултатите, както и безпрепятствената реализация на делата ви. В противен случай са възможни главоболия за в бъдеще. Занимания с приятни неща ще ви помогнат да се разтоварите от стреса.
20.09.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Време е да се порадвате на заслужен успех в резултат от дълъг и упорит труд. Старанието ви ще бъде щедро възнаградено. Споделете радостта си с любимия човек. Постарайте се да не разочаровате ваши близки, които много разчитат на вас по определен въпрос. Не се натоварвайте с работа вечерта, намерете време за почивка.
20.09.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Бъдете искрени пред себе си и назовете ясно целите си, какво искате и към какво се стремите. Това ще ви помогне да изградите нужната ви мотивация и да продължите напред. Успехите ви могат да бъдат в много посоки, от вас зависи да ги сътворите. Има кой да ви насърчи и погрижи за вас, позволете му да го направи.
20.09.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Дребни и приятни случки ще определят облика на дена ви. Ще ви занимават нещата от личния ви живот и всичко свързано с дома ви, семейството и духовните търсения. Очарованието на деня ще се затвърди и от вести, които ще получите от далече. Скорошно посещение на ваши близки ще ви хвърли в трескави приготовления.
20.09.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Повечето от вас прекарват в движение този ден, независимо с какво изберат да се заемат. Имате доста неща за вършене и предпочитате да не губите ценно време. Очаквате прекалено много от човек от обкръжението ви, но е твърде възможно той да не оправдае доверието ви. Направете приятна изненада на любимия човек днес.
20.09.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В добро настроение сте и ще постигате желаните резултати. На моменти ще имате нужда от подкрепа, която няма да ви бъде отказвана. Приятно е с хората, които имате до себе си. Потърсете начин да им се отблагодарите. Увереността ви нараства и ще търсите нови предизвикателства.
20.09.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес са възможни изненади, някои от тях и приятни. Семейството ще ви занимава със своите проблеми и това допълнително ще внася напрежение в ежедневието ви. Нещата не са непоправими. Гледайте по-спокойно на случващото се. Желана среща ще ви помогне да се отпуснете и насочите мислите си в по-приятна посока.
20.09.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Проявете доброто в себе си и ще ви бъде по-лесно да общувате, работите и да се реализирате. Денят ще ви предложи добри възможности за изява на творческите ви търсения, късметът ще бъде с вас, стига да сте активни и да не проявявате не на място капризите си. Започната задача ще ви създаде повече грижи, но има защо.
20.09.2019

Хороскоп за Риби

Риби
Инвестирайте свободните си средства в недвижими имоти. Вероятно днес някои от вас ще попаднат на изключително изгодна оферта. Ако нямате достатъчно пари за това денят ще ви зарадва с неочаквани финансови постъпления.
20.09.2019
Последни новини