От х:

Днес в x:

20 °C

Светла памет на инж. Станислав Видев!

На 58-годишна възраст ни напусна инж.Станислав Видев, председател на хасковската Камара на инженерите в инвестиционното проектиране.

Близките съобщиха за кончината му днес.

Поклонението ще е на 8-ми април от 13 ч., а погребението е от 14,30 часа на Централен гробищен парк в Хасково.

Една от последните инициативи на инж. Видев като общественик беше идеята за връщането в Хасково на знамето на легендарния 10-ти родопски полк. Светинята беше показана в РИМ на 26-ти март.

Ще го запомним като много енергичен и много духовит човек!

Поклон пред паметта му!

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Да
  Данчо Йорданов
  49 -2
  14:54, 7 апр 2019
  Беше ми заводен командир в някогашното свързочно поделение над ДНА. Беше много вреслив но в душата му нямаше злоба, беше добряк по характер макар, че се опитваше да не го показва. На никого лошо не беше сторил.... Е разбира се си имаше своето собствено виждане за живота но мисля, че желанието му бе да го промени към по добро с неговият си неподражаем метод и стил.... Но съм сигурен че едва ли има някой който да го помни с лошо от поделението.
  г-н “Генерал” Видев.....Почивай в мир !
 • 2
  По
  поклон пред паметта му
  47 0
  15:40, 7 апр 2019

  Почивай в мир. Това беше толкова неочаквана новина. Беше много енергичен човек.Имаше още куб неща да върши.Почивай в мир.Съболезнования на близките.

 • 3
  Жи
  Живко Райков
  33 0
  17:37, 7 апр 2019
  Достоен и добър човек. Почивай в мир .Благодаря.
 • 4
  Ге
  Георгиев
  27 0
  19:09, 7 апр 2019
  Почивай в мир. Поклон
 • 5
  Ма
  МАНГО
  26 0
  19:43, 7 апр 2019
  Жалко е когато си отиват такива хора! Почивай в мир!
 • 6
  Ал
  Албен Манджуков
  21 0
  22:26, 7 апр 2019
  Моите съболезнование.Почивай в мир приятелю !
 • 7
  Хр
  Христозов
  8 0
  11:37, 8 апр 2019
  Съболезнования и светла му памет!!!
 • 8
  Гр
  Грую
  8 0
  12:47, 8 апр 2019
  Лека му пръст.
 • 9
  С.
  С.Ангелова
  9 0
  14:14, 8 апр 2019
  Лека му пръст! Съболезнования на близките му!
 • 10
  **
  **
  2 0
  10:30, 10 апр 2019
  Светла да е паметта му! Съболезнования и сила на роднините..

Хороскоп за 04.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ще е благодатен на срещи и установяване на полезни контакти. Работата ви ще е интересна, спорна, и повече отколкото очаквате. Обмислете добре идеите си и пътищата за осъществяването им. Не пренебрегвайте полезната информация, която ще научите помежду другото. Роднини ще ви зарадват с вести, имащи отношение към общите ви начинания.
04 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Посветете се на важните за вас задачи, без да се разпилявате с маловажни неща. Имате прекрасни идеи, които чакат своята реализация, създайте условията за нея, бъдете наблюдателни и разчитайте знаците по пътя си. Много хора ще ви приветстват и помагат. Следвайте убежденията си, те са вашата пътеводна светлина.
04 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес ще имате възможността да се утвърдите като коректен и лоялен партньор. Справяте се отлично със завършването на важен проект, което е сериозна крачка в професионалното ви развитие. Предстои ви скорошна стабилизация във финансов план, което ще ви даде възможност да разширите сферата на проектите си.
04 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Перспективна идея ще ви вдъхнови да заживеете с планове за нейното осъществяване. Настроението ви ще нарасне, ще ви направи активни и по-добри. Наред с това не пренебрегвайте задълженията си, отделете време на всичките си задачи. Дошла навреме вест ще внесе повече яснота в намеренията ви.
04 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работещите в производството, търговията и бизнеса ще продължат и днес да се занимават със служебните си задачи. Трети ще мислят за почивката си, тръгвайки на път. Във всички случаи ще се ползвате с внимание и разбиране, няма да срещате непреодолими препятствия пред себе си. Приемете приятелската покана за среща.
04 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Старанията, които влагате в делата си ще дадат резултати. Но, понякога се налага и да се съобразявате с обстоятелствата, като отстъпите от позициите си - при спорове например, а също и при видими здравословни проблеми. Не въвличайте близките си в рисковани начинания. Спестете им това напрежение.
04 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не изисквайте прекалено много от обкръжението си. Всеки има своите приоритети, които следва,колкото и да не ви се иска. Търпението ви към тях ще повиши уважението им и ще ви помогне да се освободите от напрежението, което носите. Вечерта е подходяща за гости. Поканете някого или вие отидете.
04 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Овладейте емоциите си и не се впускайте в рисковани начинания. Възможността да пострадате сериозно ако го сторите е доста голяма. Заемете се с ежедневните си ангажименти и не се разсейвайте със странични проекти. Имате предостатъчно работа, която не търпи отлагане. Очаква ви привлекателно предложение за вечерта.
04 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Преценявайте добре обстановката, като не прекалявате с търпението на околните. В добра форма сте и изпълнени с ентусиазъм. Трансформирайте излишната си енергия в нещо полезно, творческите ви идеи заслужават внимание. Нека не ви възпират отминали неудачи, дайте воля на въображението си.
04 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Характерни за вас днес са противоречията, които са иначе чужди на зодиакалния ви знак. Чувствате, че стоите на кръстопът и не сте сигурни кой от пътищата е най-правилния за вас. Най-удачния вариант е да се захванете с нещо, което вече сте започнали и да оставите времето да работи за вас. Бъдете сигурни, че не след дълго ще разберете това което ви интересува.
04 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предстоят ви приятни задължения днес. Привлечени сте от бъдеща възможност, която е свързана с известни инвестиции, но пък е доста перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате напоследък. Сами знаете колко ценен е той за вас.
04 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Вие сте безспорен, неизтощим източник на енергия и свежо чувство за хумор. Работите усърдно и всеотдайно, и резултатите не закъсняват. Внимавайте да не влезете в пререкание с близките си. Приятелите заслужават повече внимание и това го разбирате и днес. Организирайте в тяхна чест събиране и се повеселете.
04 юли 2020
Последни новини