От х:

Днес в x:

13 °C

Светла памет на инж. Станислав Видев!

На 58-годишна възраст ни напусна инж.Станислав Видев, председател на хасковската Камара на инженерите в инвестиционното проектиране.

Близките съобщиха за кончината му днес.

Поклонението ще е на 8-ми април от 13 ч., а погребението е от 14,30 часа на Централен гробищен парк в Хасково.

Една от последните инициативи на инж. Видев като общественик беше идеята за връщането в Хасково на знамето на легендарния 10-ти родопски полк. Светинята беше показана в РИМ на 26-ти март.

Ще го запомним като много енергичен и много духовит човек!

Поклон пред паметта му!

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Да
  Данчо Йорданов
  49 -2
  14:54, 7 апр 2019
  Беше ми заводен командир в някогашното свързочно поделение над ДНА. Беше много вреслив но в душата му нямаше злоба, беше добряк по характер макар, че се опитваше да не го показва. На никого лошо не беше сторил.... Е разбира се си имаше своето собствено виждане за живота но мисля, че желанието му бе да го промени към по добро с неговият си неподражаем метод и стил.... Но съм сигурен че едва ли има някой който да го помни с лошо от поделението.
  г-н “Генерал” Видев.....Почивай в мир !
 • 2
  По
  поклон пред паметта му
  47 0
  15:40, 7 апр 2019

  Почивай в мир. Това беше толкова неочаквана новина. Беше много енергичен човек.Имаше още куб неща да върши.Почивай в мир.Съболезнования на близките.

 • 3
  Жи
  Живко Райков
  33 0
  17:37, 7 апр 2019
  Достоен и добър човек. Почивай в мир .Благодаря.
 • 4
  Ге
  Георгиев
  27 0
  19:09, 7 апр 2019
  Почивай в мир. Поклон
 • 5
  Ма
  МАНГО
  26 0
  19:43, 7 апр 2019
  Жалко е когато си отиват такива хора! Почивай в мир!
 • 6
  Ал
  Албен Манджуков
  21 0
  22:26, 7 апр 2019
  Моите съболезнование.Почивай в мир приятелю !
 • 7
  Хр
  Христозов
  8 0
  11:37, 8 апр 2019
  Съболезнования и светла му памет!!!
 • 8
  Гр
  Грую
  8 0
  12:47, 8 апр 2019
  Лека му пръст.
 • 9
  С.
  С.Ангелова
  9 0
  14:14, 8 апр 2019
  Лека му пръст! Съболезнования на близките му!
 • 10
  **
  **
  2 0
  10:30, 10 апр 2019
  Светла да е паметта му! Съболезнования и сила на роднините..

Хороскоп за 08.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Бъдете открити в общуването си и ще постигнете договореностите, които желаете. Домашните занимания ще ви натоварят повече физически, но ще се справите. Не се отказвайте да посетите място, което ви зарежда с добра енергия, ще останете доволни и с обновени сили ще продължите напред.
08 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Днес ще отделите повече внимание на семейните и лични проблеми. Може да ви натоварят повече и да се почувствате уморени, но по-важно е, че ще решите голяма част от тях. Отговорността ви е факт, с който всички се съобразяват и не ви провокират с изкушения. В служебен план ще предприемете стъпки към реорганизация на работното място.
08 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Прагматично ще потърсите мнението на хора, от които бихте научили нови и полезни за вас неща и няма да съжалявате. То ще ви мотивира за реализацията на идея, а също и да разкриете творческите си способности и организаторски умения. Освободени в мислите, ще дадете простор на действията си.
08 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Създайте си занимания, които ви носят настроение. Само от вас самите ще зависи добрия изход на делата ви. За това бъдете смирени, но и практични. Избягвайте рисковани начинания. Моментът не е добър за подобен род дела. Дарованията ви ще напомнят силно за себе си и ще имате интересни изяви.
08 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Подхождате великодушно към грешките на другите. Въпреки, че и вие сте засегнати, запазвате доброто си отношение. Печелите симпатиите и доверието на околните. Помагате на някой да излезе от трудното положение, в което се намира в момента. Съвсем скоро той ще ви се реваншира по впечатляващ начин. Добротворчеството днес особено ви се отдава.
08 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
За разлика от други вие ще сте във форма за работа, срещи и пътувания. Знаете как да организирате работата и екипа си, за да постигнете повече. Уреждане на битов въпрос също влиза в програмата ви, но все пак щадете здравето и нервите си. Любовта ще ви донесе много и хубави изживявания днес, като подготовка за утрешния ден.
08 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Вълнувате се прекалено много от нещата, които се случват около вас. Това може бързо да ви изтощи както емоционално, така и физически, затова намерете време за почивка от всякакви емоции. Ще попаднете на интересна информация, която за дълго ще ангажира вниманието ви. Потърсете подходящи контакти за осъществяването на идеите, които имате.
08 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не позволявайте притесняващите ви мисли да унищожат деня ви. За всичко се намира изход, стига да сме балансирани и в мир със себе си. Починете си и споделете желанието си за развлечения с любимите ви хора. Занимания с приятни неща и любовта на близките ви ще ви дадат енергия и желание да се справите с всичко.
08 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Рискът, който предприемат мнозина от вас е съвсем оправдан. Оставете времето да докаже правотата ви и бъдете уверени в успеха си. Доверието, което оказвате на познат човек е точно на място и няма основания за притеснение.
08 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предпочитате да си останете у дома днес и да прекарате повече време сред семейството си. Работата по дома ще ви се стори приятна и разтоварваща. Заемате се с нещо, което не сте правили досега, но сте особено въодушевени да се научите. Поощренията на околните съдействат за успеха ви. Приятел иска услуга от вас, не му отказвайте.
08 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете резервирани към хора, които ви предлагат много срещу нищо. Не влагайте пари и време в съмнителни начинания. Ако пък ще купувате три пъти помислете преди да решите. Пазете се от документна измама. Очертава се пътуване за някои. Но най-много ще ви се иска да потънете в спокойствието на своя интимен свят. Съумейте да съхраните енергията си и да не я разпилявате без нужда.
08 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Денят ви предлага разнообразни възможности за прекарване на свободното време. Някои от вас вероятно ще предпочетат да оползотворят времето си с работа и естествено няма да сбъркат. Други имат намерение да се отдадат на заслужена почивка в приятна компания. Помислете как да подобрите физическата си форма, за да се почувствате по-освежени можете да поспортувате.
08 дек 2019
Последни новини