От х:

Днес в x:

6 °C

Започва ремонт на детска градина "Незабравка" за близо 600 000 лева

Изображение 1 от 4

  Стартират работите по ремонта на детска градина „Незабравка“ на улица „Добруджа“ в Хасково, която е част от детска градина "Зорница", съобщиха от общинската администрация. Ремонтът е по проект, финансиран от Националния доверителен екофонд. Общата сума е 591 216,05 лева. По-голямата част от парите - 502 533,64 лева са отпуснати от фонда, а останалите 88 682,41 лева са от бюджета на общината.
  За 60 дни строителите от пловдивската фирма "Пирс-Д" ООД трябва да подменят дограмата, да направят топлинно изолиране на външни стени, пода и покрива. Така също ще се реконструира котелната централа и отоплителната инсталация. Ще се монтират слънчеви колектори, енергията от които ще се използва за топла вода.

  Haskovo.net

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Да
   да я закриват
   8 -5
   16:48, 28 мар 2019
   По лошо управление в последните 40 години не е имало, директорката съсипа градината от прибиране на пари и интриги със персонала, най трудно се влиза, а е най зле.
  • 2
   Ха
   Ханко Брат
   5 -1
   22:44, 28 мар 2019
   Баси, нова детска градина ли ще строят?
  • 3
   Ро
   родител
   3 -1
   11:49, 29 мар 2019
   Дано да не стане като миналата година. Само да преместят децата в другата сграда и накрая едно голямо НИЩО. И дано директорката да се спре със събиранията на пари под формата на дарения за "благотворителни каузи", а каузата да е една от площадките, за която събира пари от 2015г.
  • 4
   Ян
   Яна
   2 -2
   12:05, 29 мар 2019
   За толкова пари да вдигнат още два етажа отгоре. Без друго не стигат стаите за децата. За директорката да не говорим колко е нагла интересчийка е. Съсипа градината.

  Хороскоп за 24.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще работите по идеите си, оставяйки зад себе си всичко, което не стои на дневен ред. Ще се почувствате добре и от вниманието и подкрепата на специални за вас хора. В домашна обстановка ще обсъждате семейните дела и заедно ще планирате бъдещите си планове. Денят е специален за влюбените, изненадайте приятно любимия си човек.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С навременните си решения и действия ще ускорите работата си по приключване на семеен или друг важен за вас въпрос. Имате опит с подобни натоварвания, но умората няма да ви подмине. Съветите и подкрепата ви са нужни на много хора, най-вече на близките ви, за това не допускайте здравословните проблеми да ви повалят на легло, вземете мерки.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Търсенията ви ще ви срещнат с хора, с които предстои да развиете общ бизнес или друга делова активност. Добре ще се справите в ситуация, изискваща адекватни решения, предвид знанията и опита, който имате. Ще бъдете привлечени от нещо красиво до себе си, изпълващо ви с ведрина и спокойствие.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Самостоятелната ви работа и всичко, свързано с нея е на път да ви донесе очакваните придобивки. Деловите контакти ще ви позволят да напреднете в дейността си, приятелите също ще са налице, в случай, че ви потрябват. Очертава се ползотворен ден за повечето от вас. Подкрепете благотворително подета инициатива.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Има какво да събужда у вас недоволство, както в служебен план, така и в личните ви дела. Професионалното ви отношение към работата не винаги съвпада с представите на другите за нея и това води до разногласия. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно, за да не ви създават излишно напрежение.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Вслушвайте се във вътрешните си усещания и няма да останете подведени. Водени от интересите си ще предприемете стъпки в тяхна защита, което включва и среща с нови партньори. Не бързайте да поставяте условия, внимателно изслушайте аргументите на другата страна и тогава вземете решение за себе си.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  В подкрепа на намеренията си да загърбите миналото, което ви носи тревоги, ще търсите нови източници на вдъхновение. Със силното присъствие на някой специален за вас човек ще подобрите самочувствието и настроението си. Заедно ще се чувствате добре, а защо не и нещо повече?
  24 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нужни са компромиси. Към партньора си сте в позиция да изпълнявате желанията му, и то по ваша причина. Денят ще е разнообразен на събития. От вас зависи дали ще го направите интересен и приятен. Деловите проблеми ще ви потърсят за да внесете повече яснота в отношенията си.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Изясняване на спорни въпроси ще ви поставят в условия да вземете бързи решения. Отхвърляйки деликатната част от работата си, ще помислите за по-приятни занимания, без да пренебрегвате задълженията си. Финансовите ви дела търпят развитие, за повечето в положителна посока.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви е зареден с много напрежение, затова се опитайте да релаксирате. Спокойно посрещнете всяко предизвикателство и отвърнете с хладнокръвие и усмивка. Това ще дестабилизира отсрещната страна.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ако попаднете в ситуация, в която е най-добре да не вземате страна, по-добре си тръгнете. Нямате нужда от допълнителен стрес. За някои пламъчето на любовта ще заискри и ще видите, че света около вас съвсем не е лош. Отдайте се на чувствата си без да анализирате и пресмятате.
  24 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
  24 яну 2020
  Последни новини