От х:

Днес в x:

П О К А Н А

Във връзка с взето Решение на 05.03.2019г. от Ликвидатора на „Сдружение с нестопанска цел за общественополезна дейност Клуб за изкуства, детски и младежки инициативи, наука и техника, екология, спорт и туризъм ТОТ” гр. Първомай, Ви уведомявам по надлежния ред, че на 10.03.2019 г. изтича определения срок на ликвидация да Сдружението, както и предвидения 6 – месечен срок за предявяване на вземания от кредитори, както и разпределение на имуществото. Ще бъдат предприети мерки за заличаване на същото. На 09.04.2019г. от 17:00 часа в офиса на Сдружението, находящ се в сградата на ОУ ”Св.Св. Кирил и Методий” гр. Първомай, ул. Гимназиална 1, ще се проведе Общо събрание на сдружението, при следния дневен ред:

      1.Приемане на Годишен финансов отчет на сдружението за 2018г., баланс на сдружението и пояснителен доклад към баланса към датата на приключване на ликвидацията;

2.Приемане на годишен отчет на ликвидатора;

3.Освобождаване на ликвидатора от отговорност;

4.Разпределение на имуществото на  сдружението;

5.Решение за заличаване на сдружението;

6.Разни;

При липса на кворум заседанието се отлага с един час по-късно на същото място и при същия дневен ред, независимо от броя на явилите се членове.

                                                                         ЛИКВИДАТОР:……П…….

                                                                                                      М. Павлов

Платен материал

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Последни новини