От х:

Днес в x:

Футболистките на ПМГ в Димитровград шампионки в ученически турнир

    Турнир по футбол за девойки се проведе на тенис кортовете в „Кенана“ днес. В надпреварата участваха 6 отбора от ученички от 8 до 10 клас от училища от Хасково и Димитровград.

    След изиграните срещи победител в турнира е първият отбор от ПМГ „Иван Вазов“ в Димитровград, втори са момичетата от ФСГ „Атанас Буров“ в Хасково, трети са ученичките от втория отбор на ПМГ в Бригадирския град, а четвърти са възпитаничките на Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ в Хасково. В състезанието участваха още два хасковски тима - от Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“, за който игра националната състезателка по хандбал Василена Шомова и от ПМГ „Акад. Боян Петканчин“.

    Над 60 девойки от различни училища се включиха в турнира, организиран по програма на Българския футболен съюз съвместно с ФК „Хасково“ с президент Илиан Киряков. Подобен междуучилищен турнир се проведе за първи път, а идеята на организаторите е да не бъде единствен. Днес на терена момичетата показаха, че по нищо не отстъпват на момчетата. Участничките демонстрираха желание за игра и победа, както и спортен хъс. Всички отбори получиха за награда топки и кроасани.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ха
      Хасковлия
      5 0
      20:57, 21 ное 2018
      Браво
    • 2
      Ан
      Анонимен
      3 0
      21:54, 21 ное 2018
      То жените се движат повече.
      Срамота за онези, които се тежкарят(т.е да се правят на най-големия селянин) и се наричат мъже.
    • 3
      7
      7
      3 0
      22:29, 21 ное 2018
      Поздравления за организаторите и желанието, спортсменството на всички участници. Нека да има повече такива турнири!!!
    Последни новини