От х:

Днес в x:

Злато и сребро за Баротев, Благоев с бронз от международен турнир по аеробика

Изображение 1 от 5

    Силно представяне записаха състезателите на двата хасковски клуба по аеробика „Виолена“ и „Мега спорт“ в международен турнир в Пловдив.

    Tихомир Баротев от „Виолена“ за пореден път доказа класата си, като спечели сребърен медал в индивуалната надпревара и златен в категория групи заедно с четирима състезатели от АМД Пловдив. Почити всички общо 16 състезатели при 9-11, 12-14 и 15-17 години дебютираха на този международен турнир в новите си възрастови групи и на някои изпълнения малко не им достигна за да влязат на финали.

    Атанас Благоев от „Мега спорт“ спечели бронзов медал от международния турнир. Той се класира на трето място във възрастовата група 9-11 години. На двойки Благоев заедно с Кристина Костова се класираха четвърти. Костова зае осмо място с индивидуалното си изпълнение.

    Във възрастова група 15-17 години тройката Дамла Арабаджи, Християни Кайрякова и Нели Ташева се класираха на шесто място.
    В състезанието в Пловдив участваха около 600 състезатели от 23 държави като представителите на „Мега спорт“ достигнаха до четири финала.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    Още новини

    Последни новини