От х:

Днес в x:

9 °C

Премиерите през октомври на National Geographic

Гранична сигурност: Латинска Америка (Latin American Hot Borders 1) (16x30)
Понеделник 15 октомври @ 22:55 (2 епизода един след друг)
Премиера през октомври

Общата дължина на границите на Латинска Америка е 35000 километра, които показват географските ограничения на всяка от държавите. Те представляват и своеобразна граница между легалното и нелегалното, изключително тънка линия, която много хора са готови да пристъпят. И все пак, на всеки от пунктовете много мъже и жени, от полицаи до митничари, упражняват строг контрол с надежда да спрат онези, които опитват да нарушат закона.

Разследване на самолетни катастрофи 17Б (Air Crash Investigation 17B) (4x60)
Понеделник 1 октомври @ 21:55
Премиера през октомври

Всеки пък, когато се разбие самолет, светът обръща поглед натам. Същото правят и експертите, чиято работа е да разберат какво се е случило. „Разследване на самолетни катастрофи“ разкрива истината зад най-легендарните самолетни бедствия. Всеки епизод включва свидетелски разкази, невероятни възстановки, най-съвременни компютърни ефекти и интервюта със следователи, които разкриват какво всъщност се е объркало.

Първа световна война: Тунели на смъртта WWI: The Tunnels of Death (1x60)
Четвъртък 25 октомври @ 20:55
Премиера през октомври

Декември 1914 година. След 5 месеца във война, и германците, и Съюзниците са се скрили зад непробиваеми стени. Изправени пред това продължително напрежение, войниците ще върнат в употреба стари оръжия, които ще модернизират: мини, укрепления за обстрелване на врагове… Благодарение на обясненията на първокласни експерти, компютърно генерирани изображения, възстановки и исторически архиви, сега можем да опознаем невероятните подземни мегаструктури на Първата световна война.

Мафията отблизо (Mafia Confidential) (1x60)
Неделя 21 октомври @ 21:55
Премиера през октомври

Има хора, които са се превърнали в митове, истински икони на времето ни, но по дефиниция една такава личност е забулена в мистерия, недостижима и непозната. Епизодът разказва историята на най-свирепите и безпощадни босове на мафията за всички времена.
Представата за тях, обработена от медиите и разбиранията на хората, постепенно е заменила личностите, които са те в действителност. „Мафията отблизо“ интервюира вътрешни хора, готови да обрисуват интимни и детайлни портрети на главните герои.

Морски вълци: севера срещу юга 5 (Wicked Tuna: North vs. South 5) (13x60)
Понеделник 22 октомври @ 20:55
Премиера през октомври

Сезонът на червената риба никога не е бил по-тежък. По-строгите регулации и ограничението в улова пораждат допълнително напрежение между рибарите на Севера и Юга. След като трикратният шампион Фишин Френзи бе победен миналата година, всяка лодка се цели в най-добрия резултат, а когато имаш право да уловиш само една риба на ден, всеки може да спечели.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 14.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Всичко градивно и в полза на повече хора ще се толерира и с попътен вятър ще стигнете до успешния му край. Възползвайте се от възможностите си, за да напреднете в бизнеса, в творческата работа, а също и в личните си дела. Търсещите ново поприще ще открият подходящата за тях обява и с навременни действия, ще получат работата.
14.10.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Постепенно се отърсвате от спомена за дребните несполуки напоследък. Чувствате се чудесно и ентусиазмът ви е впечатляващ. Привлечени сте от предложението на свой колега, касаещо бъдещ професионален проект. Обмислете всичко добре преди да действате, тъй като начинанието крие сериозни рискове.
14.10.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Звездите ви предупреждават да бъдете спокойни и разсъдливи, а също и внимателни във всяко действие и постъпка. В контактите си бъдете учтиви приятни и неподкупни, бъдете нащрек. Извикайте от спомените си всичките познания, които имате и ще ви помогнат да постигнете напредък в решаване на служебен проблем. Ако трябва подтиснете прекомерната си чувствителност и покажете уважение към околните.
14.10.2019

Хороскоп за Рак

Рак
Предстоящо събитие ще ви мобилизира да приключите навреме с текущите си ангажименти. Задълженията ви включват и срещи от служебен характер, за които сте подготвени. Ако срещнете раздразнение и отказ за общуване у някои, не го преживявайте. Лично за себе си намерете повече време за любов и развлечения.
14.10.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Акцентирайте се върху реалните си възможности за реализации и не пилейте енергията си по мъгляви идеи. Запознайте се с детайлите и ги използвайте, като даденост в работата си. Ако работите в съдружие се съобразете с мнението на партньорите си, не правете нищо на инат, за да не съжалявате.
14.10.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Потиснете съмненията си и не обезсърчавайте колегите си в общата ви работа. Бъдете последователни в действията си и не прибързвайте, за да не създавате напрежение сред околните. Осигурете си време за проучване на детайлите и ще се справите с делата си.
14.10.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Заемате се със сериозни промени. Трудно се нагаждате към нещата, които не ви създават уют. Колегите ви проявяват интерес към особата ви и е възможно това да ви създаде проблеми. Налага се да прибегнете до незабавна намеса. Бъдете резервирани към чужди съвети и дейности, които ще ви въвлекат в конфликт с непознати.
14.10.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Проява на добро възпитание и поведение е да сте учтиви и полезни. Имате добро сърце и няма да се затрудните, но има какво да превъзмогнете в себе си. Започната работа ще ви задържи на работното място и е възможно да отложите запланувани срещи. На склонността ви към своеволия няма да се погледне еднозначно.
14.10.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Работата ви ще бъде успешна, но ще ви коства значителни усилия. Не отказвайте подкрепата на хората около вас, в определени моменти наистина ще се нуждаете от нея. Справяте се чудесно с проблем в личен план, касаещ отношенията ви с близък човек. Настроението ви ще се повишава и ви очаква приятна вечер.
14.10.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
На път сте да се осъществи нещо, което отдавна ви предстои и очаквате с нетърпение. Имате благоприятни възможности днес и ще е добре, ако не ги пропускате заради други хора. Близък приятел ви доверява нещо, което не сте знаели до този момент. Опитайте се да влезете в положението му и да му помогнете.
14.10.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.
14.10.2019

Хороскоп за Риби

Риби
С каквото и да решите да се замете днес, бъдете сигурни, че ще останете удовлетворени от свършеното. Отношенията ви с човек, на когото особено държите претърпяват промяна в положителен план. Нараства уважението ви към партньор, с когото отдавна работите. Радвате се на миговете с любимия човек.
14.10.2019
Последни новини