От х:

Днес в x:

Премиерите през октомври на National Geographic

Гранична сигурност: Латинска Америка (Latin American Hot Borders 1) (16x30)
Понеделник 15 октомври @ 22:55 (2 епизода един след друг)
Премиера през октомври

Общата дължина на границите на Латинска Америка е 35000 километра, които показват географските ограничения на всяка от държавите. Те представляват и своеобразна граница между легалното и нелегалното, изключително тънка линия, която много хора са готови да пристъпят. И все пак, на всеки от пунктовете много мъже и жени, от полицаи до митничари, упражняват строг контрол с надежда да спрат онези, които опитват да нарушат закона.

Разследване на самолетни катастрофи 17Б (Air Crash Investigation 17B) (4x60)
Понеделник 1 октомври @ 21:55
Премиера през октомври

Всеки пък, когато се разбие самолет, светът обръща поглед натам. Същото правят и експертите, чиято работа е да разберат какво се е случило. „Разследване на самолетни катастрофи“ разкрива истината зад най-легендарните самолетни бедствия. Всеки епизод включва свидетелски разкази, невероятни възстановки, най-съвременни компютърни ефекти и интервюта със следователи, които разкриват какво всъщност се е объркало.

Първа световна война: Тунели на смъртта WWI: The Tunnels of Death (1x60)
Четвъртък 25 октомври @ 20:55
Премиера през октомври

Декември 1914 година. След 5 месеца във война, и германците, и Съюзниците са се скрили зад непробиваеми стени. Изправени пред това продължително напрежение, войниците ще върнат в употреба стари оръжия, които ще модернизират: мини, укрепления за обстрелване на врагове… Благодарение на обясненията на първокласни експерти, компютърно генерирани изображения, възстановки и исторически архиви, сега можем да опознаем невероятните подземни мегаструктури на Първата световна война.

Мафията отблизо (Mafia Confidential) (1x60)
Неделя 21 октомври @ 21:55
Премиера през октомври

Има хора, които са се превърнали в митове, истински икони на времето ни, но по дефиниция една такава личност е забулена в мистерия, недостижима и непозната. Епизодът разказва историята на най-свирепите и безпощадни босове на мафията за всички времена.
Представата за тях, обработена от медиите и разбиранията на хората, постепенно е заменила личностите, които са те в действителност. „Мафията отблизо“ интервюира вътрешни хора, готови да обрисуват интимни и детайлни портрети на главните герои.

Морски вълци: севера срещу юга 5 (Wicked Tuna: North vs. South 5) (13x60)
Понеделник 22 октомври @ 20:55
Премиера през октомври

Сезонът на червената риба никога не е бил по-тежък. По-строгите регулации и ограничението в улова пораждат допълнително напрежение между рибарите на Севера и Юга. След като трикратният шампион Фишин Френзи бе победен миналата година, всяка лодка се цели в най-добрия резултат, а когато имаш право да уловиш само една риба на ден, всеки може да спечели.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 21.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Професионалната ви реализация е от първостепенна важност за вас. И днес няма да изневерите на себе си, и с отговорното си поведение ще насочите енергията си в тази посока. Бъдете по-гъвкави при вземане на решения и ще стъпите на вярната пътека. С прозорливостта си печелите преднина, очакват ви придобивки.
21 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще работите, както и до сега, отговорно и с нужното темпо, за да приключите започнатите задачи. В професионалната сфера са възможни размествания, предизвикани от промени, които вече са в ход. Но всъщност, вие сте подготвени и това няма да се отрази на настроението и активността ви.
21 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Повечето от вас ги очаква работа днес, тъй като сте решили да довършите нещо започнато, а не ви се иска да го отлагате. Имайте повече търпение, когато ви се налага да разрешите битов проблем. Всичко става по-лесно с усмивка. Близките ви насърчават да се заемете с идея, която имате отдавна, и която наистина звучи интересно.
21 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Започвате деня с прекрасно настроение, и ако то остане такова до края на деня, значи последният е бил успешен. Няма да има пречки за енергията и способностите ви, така че действайте смело и не се страхувайте от недоразумения. Правете нещата такива, каквито вие смятате за правилни, а оценките оставете за другите.
21 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес работата ще си срещне с нови хора, с които ще ви се наложи да си сътрудничите. Това в определени моменти може да се окаже трудно, затова постарайте се отрано да предразположите околните към себе си и да вникнете в това което искат те от вас. Ще ви е по-лесно ако имате ясни цели и ги заявявате достатъчно високо. Вечерта ви очаква приятна изненада.
21 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Прекрасен ден за вас Деви. На мнозинството от вас днес им предстои да видят сбъдването на някои от най-съкровените си надежди. Радостта ви е напълно заслужена. По-важното обаче е, че ви предстоят още много приятни мигове тази седмица.
21 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Анализирате сериозно ситуацията около себе си днес и се стараете да достигнете до най-доброто решение, което можете да вземете за момента. Едва ли ще ви е лесно обаче, тъй като ставате свидетели на сложни отношения между деловите си партньори. Получавате подкрепата на ценен за вас човек и съвсем скоро ще съумеете да се справите.
21 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С интерес ще приемете предизвикателствата днес. При малко късмет, какъвто няма да ви липсва, и усилия от ваша страна ще получите онова, което търсите. Моментът е подходящ и за пътуване. Тревогите от последните дни ще останат спомен, към който няма да ви се връща.
21 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Статуквото в момента изглежда напълно ви устройва. Не губете време да се чудите как да угодите на някого. Направете най-доброто за себе си и се наслаждавайте на резултата. Ще се изненадате, когато видите сияещото от благодарност лице на любимия човек. Няма за какво да се тревожите.
21 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде успешен и с каквото и да сте заети ще го приключите доволни от постигнатото. В хода на събитията край вас е възможно да убеждавате някого в правотата си, но това няма да ви притесни, щом перспективите са обещаващи. Вечерта се посветете на нещата, които ви карат да се чувствате добре.
21 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Доброто ви самочувствие е факт, който се забелязва от всички. Причина за него е и професионалното ви усъвършенстване, и финансовата ви стабилизация. Нова личност ще играе все по-важна роля в живота ви. Добре е да я опознаете по-отблизо и да разберете до колко можете да й се доверите.
21 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Макар и да не следвате програмата си, случващото се днес ще ви създаде положителни емоции. Ще гледате проникновено и ще търсите обяснение за всичко, но вътре в себе си. Не отхвърляйте нечие желание за повече близост, може би то ще ви даде онова, от което се нуждаете сега.
21 фев 2020
Последни новини