От х:

Днес в x:

Азис, VIP Brother и Цветана Манева (видео)

Фолкпевецът Азис ще се изявява като телевизионен водещ на започващото днес поредно издание на VIP Brother. През последните години продуцентите разчитаха на Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, но сега към актрисата в дневните епизоди ще се изявява и изпълнителят.

Азис се включва за втори път в шоуто, през 2007 г. той влезе в къщата и се запомни с географските си открития на тема „столици“ с колежката си Деси Слава.

Той загря с новата си роля с гореща полемика около новата му песен „Позна ли ме?“, в която участие взима актрисата Цветана Манева. Проектът предизвика както одобрение, така и много нападки.

Самият Азис също „извика“ в социалните мрежи.

„Чух ви! А и нямаше как. Проглушителните ви писъци на омраза продъниха земята!“.

Ромският певец мина в отбранителен режим и обясни, че не е молил голямата актриса Цветана Манева да се включи в клипа му. Споделил ѝ е идеята си и „тя каза „да“.

„Цветана Манева, с нейната кариера си дава сметка, че подкрепя не Азис или даден музикален жанр, който вие не харесвате. Цветана подкрепи каузата, че не може да се живее в това отричане. С Цветана не сме имали време да говорим за музиката, която харесва или не. С Цветана искахме да изкрещим: така не може да продължаваме! И това е нейният радикален жест на съпричастност. Той няма цена и не се измерва с пари. Това е жест срещу омразата и отричането. Нещо, което на вас ви е непознато!“, написа той.

Словесната му изява идва само ден след като обществото се раздели на две – такива, които одобряват посланията на проекта му и други, които плюят Цветана Манева, подкрепила чалгата.

Един от най-крайните бе бившият басист на рок група „Ахат“ – Денис Ризов, който написа във Facebook: „Бог да прости Цветана Манева. Дъното!!!“

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини