От х:

Днес в x:

Театралите на Руми Георгиева с награди от "Бургаски изгреви"

Театралната школа при Младежкия център в Хасково, с ръководител Румяна Георгиева, се връща с осем награди от 14-то издание на Празниците на младежкото театрално изкуство „Бургаски изгреви-Пролет 2108“.

Журито с председател Станимир Карагьозов присъди на хасковлии една от двете пирви награди, които даде -за пиесата "Домът на Бернарда Алба". Друата първа награда е за "Пътеки на вярата“ на Театър „Класика” при ПГПЗЕ „Захарий Стоянов”- Сливен

Награда за най-добра комедия има и за постановката на режисьорката Румяна Георгиева „Районна болница“, изиграна от Малък младежки театър зад пазара, част от Театралната трупа на Младежкия. За тази пиеса младите театрали  Адриана Андреева, Добромира Илиева и Димитър Димитров бяха са отличени с награда актьорско майсторство. Костадин Костадинов пък взе една от индивидуалните награди за мъжка роля.

Наградите „За високи постижения в екип“ и костюми са за Театър „Арлекин“,  също част от Театралната школа на Младежкия  център в Хасково.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    00
    001
    1 0
    15:04, 27 апр 2018
    "Театралите от на Руми Георгиева с награди от "Бургаски изгреви"-Едва ли някой може да напише по-неграмотно това заглавие!!!!!!!!!!!Хайде обратно в първи клас!!!!!!!!!!
  • 2
    М
    м
    1 0
    21:51, 27 апр 2018
    Табу ли е да се снимаш нормално, или трябва задължително да приличаш на 3-годишно хиперактивно?
  • 3
    Ра
    Разбирач
    1 0
    23:54, 27 апр 2018
    Те нали са театрали, трябва винаги да са арт, дори на снимки :) :)
  • 4
    Ха
    Хасковооо
    2 0
    00:00, 28 апр 2018
    И вие да не ходите на училище, да сте непрекъснато в Германия или на морето, да пускате снимки в Инстаграм от плажовете, да ви извиняват отсъствията, да сте далеч от вашите...И вие ще сте толкова щастливи на снимката :)
Последни новини