От х:

Днес в x:

Двама обират и насилват 19-годишна в Димитровград

Двама млади мъже – на 25 и на 26 години от село Странско са нападнали 19-годишно момиче снощи около 22.30 часа в Димитровград, съобщиха от полицията. Ж. Т. и А. К. налетели на момичето от първомайското село Градина на ул. "Ж. Кюри", изтръгнали й дамската чанта, в която имало лични документи, дебитни карти и 18 лева.

Нападателите съборили момичето на земята и започнали да й свалят панталона, когато то се развикало за помощ. Виковете й били дочути от охранител на паркинг, който сигнализирал с паник-бутон в МВР. Шофьор на такси също дочул воплите на насилваното момиче и заедно с гарда от паркинга се притекли на помощ. При вида им нападателите хукнали да бягат.

Малко по-късно, след като нападнотото момиче ги описало на полицаите, те успели да задържат познатият им А. К. /26г/ от с.Странско. При преследването му е пострадал униформения полицай Теодор Тодоров, който се е ударил в телен простор и е получил аркада на дясното око. Настанен е в очно отделение на болницата, където е зашит, без опасност за живота.

Малко по- късно е задържан и вторият нападател – Ж. Т./25г/ от същото село. Образувано е досъдебно производство в димитровградското управление.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини