От х:

Днес в x:

Hamann Imperator

Немският тунинг специалист Hamann вероятно е най-известен за работата си по различни модели на BMW, но сега германците представят нов пакет за Bentley Continental GT и GT Speed. Дизайнерите напълно са реконструирали предницата на колата за най-новото си творение, наречено от тях Imperator.

По-големите въздухозаборници с интегрираните дневни светлини предоставят на Bentley дори още по-динамична осанка. В допълнение новият дизайн на предницата допълнително оптимизира обтекаемостта и редуцира силите на повдигане при предната ос. Удълженията на предните и задните аеродинамични елементи увеличават широчината на Imperator със 70 мм, като предоставят на колата доста по-агресивен вид.

Китът също така включва и нови странични прагове, заден спойлер, както и интегриран дифузьор.

И за да бъде всичко достатъчно завършено, няма как да не се мине без нови колела - в случая става дума за 22-цолови алуминиево черни колела. Освен това моделът е оборудван с нови пружини, които снижават центъра на тежестта на Continental GT с 30 мм отпред и 20 мм отзад.





Както бихте очаквали от един модел, наречен Imperator, Hamann са подобрили представянето чувствително - така мощността на битурбо W12 двигателя е скочила с 40 к.с., а въртящият момент - с 90 Нм. Така сега максималната мощност възлиза на 640 к.с., а въртящият момент вече възлиза на невероятните 840 Нм. Модификациите на задвижващата система включват и спортна система за отработените газове, както и пренастроено ECU.





По желание на клиента Hamann също така могат да променят интериора, добавяйки нов спортен волан с три спици, черни акценти, както и кожена или велурена тапицерия.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини