От х:

Днес в x:

"Ходжова чешма" осеяна с животински кости

Изображение 1 от 5

    Кости от крави са изхвърлени на паркинг „Ходжова чешма“ край Хасково, сигнализира читател на Haskovo.net. Не е ясно от кога са край международния път Е-80, но видимо са оглозгани скоро и едва ли са престояли дълго. 

    Тази сутрин обаче бяха нападнати от бездомни кучета. Подателят на сигнала се опасява, че може останките да са от болни животни и да тръгнат зарази. Преминаващи шофьори пък предположиха, че някой хасковлия умишлено ги е оставил за храна на бездомни животни.

    От община Хасково заявиха, че не са запознати със случая, но обещаха да изпратят служители на служба КОРЗ, които да извършат проверка на място. Инспекцията ще бъде извършена съвместно с експерти от Областната дирекция по безопасност на храните, които от своя страна следва да се свържат с екарисажа за унищожаване на животинските кости.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ня
      някой си
      10 -3
      12:01, 12 яну 2018
      Някой цигански кон е издал багажа .Поне кучетата да се нахранят,че да не скачат по хората.
    • 2
      Хр
      Хрис
      14 -4
      12:07, 12 яну 2018
      Не е някой цигански кон а просто от тоска сварекс и тем подобни им се свидят парите да си изхвърлят костите в екересажа и си ги изхвърлят където им падне аз лично съм виждал на още четири места и то сериозни количества време е някой да бъде глобен за това
    • 3
      Ha
      Hamit
      12 -1
      12:09, 12 яну 2018
      Ако са ги налазили бездомните кучета, до утре няма да остане нищо!!! Споко!
    Последни новини