От х:

Днес в x:

Преподавател от Димитровград премина обучение в Полша

    Преподавателят от ОУ“Алеко Константинов“ Калоян Добрев се включи в обучение за учители в Полша, информират от училището. То се е провело Сеполно Крайенские, а в него са участвали учители от държавата -домакин и от Турция, Латвия, Португалия, Испания, България, Гърция и Италия.  “Как да използваме игрите като средство за учене за личностно развитие и обществена промяна в училищната практика?“ е била темата на семинара. Да помогне на преподавателите да развият своите знания за игрите, като ефикасно неформално средство за обучение е една от целите на обучението.

     "С целенасоченост, адекватна структура и добро наставничество, играта може да се превърне в ефективно неформално средство за обучение, което промотира личностно развитие, позитивна обществена промяна, по-добро разбиране на различностите на културите, приобщаване на аутсайдерит, коментира Калоян Добрев

    След завръщането си от Полша преподавателят е подготвил презентация, с която запозна колегите си в ЦДО с това, как да използват игрите като средство за учене за личностно развитие и обществена промяна в училищната практика.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    Последни новини