От х:

Днес в x:

Кметът Беливанов запази мълчание за кризата в Общината. „Ще говоря, когато реша“

    На нито един въпрос на медиите за ситуацията в община Хасково не даде отговор кмета Добри Беливанов днес в Маджарово, където той беше част от процесията пред Пантеона в памет на загиналите тракийски бежанци. Градоначалникът запази пълно мълчание по всички обвинения, които се изсипаха върху него през последната седмица, както и относно снетото доверие към него от ГЕРБ.

    Ден след изтичането на отпуската му, Беливанов се появи за първи път на обществено място в Източнородопското градче.

    „Няма да коментирам нищо в този паметен и тежък ден. Ще говоря, когато аз реша. Все още съм кмет на ГЕРБ и съм от ГЕРБ. " Това бе единственото, което Беливанов каза в движение, промушвайки се през тълпата. Последва гонитба с представителите на медиите. На коментара: В момента има криза в управлението на Хасково, хората искат да чуят от вас вашето мнение за това, градоначалнък отново лаконично отвърна: Ще го чуят, има време!

    По повод почивката му в Монако и обвиненията, че вместо отговорно да прекъсне отпуска си заради кризисната ситуация в администрацията му, остана в чужбина под прикритие, неофициално се чу, че Беливанов е коментирал факта, че пътуването било отдавна планирано и не е било опит да се скрие нарочно. След церемонията в Маджарово той все пак смоталеви, че сам е платил разноските по ексурзията си в Монако.

    По всички въпроси той щял да отговори едва, когато се запознае подброно с документите по темите, по които съпъртийците му му дадоха „червен картон“.

    Доста по-словоохотливи пред микрофоните бяха депутатът от ГЕРБ от Хасково Георги Станков и колегата му в парламента от БСП Никала Динков.

    „Смятам, че кризата в Хасково е партиен проблем. Предполагам, че в близките дни по темата ще има някакво развитие, но не преди и кметът Беливанов да даде изявление. Много неща би трябвало да се кажат. Тъй като има толкова много неща, които са скрити от погледа на хората. Но най-важното е хората да разберат от тези, които са в ръководството на ГЕРБ и от кмета Беливанов какъв е истинския проблем и откъде идва скандала всъщност ", коментира Никола Динков. Той добави, че в понеделник на планирана пресконференция в Хасково Областният съвет на партията ще коментира повече темата. Динков призна, че близка до него фирма има позиция по санирането в Хасково. „Спечелил съм обществената поръчка през миналата година, но не съм бил народен представител в този момент. Договорът ми с Община Хасково е от месец март тази година. През април прехвърлих фирмата си, тъй като нямам право като депутат да съм и едноличен търговец“. Динков посочи, че при участието си в обществената поръчка по обявената за санирането позиция не се е сблъсквал с корупционни практики в местната администрация.

    „Не съм зет, не съм съученик, не съм кум на Делян Добрев и нямам сестра, така че мога да отговоря на всеки въпрос“, коментира шеговито отворената тема за шуробаджанащината и кадруването в хасковската администрация депутатът Иван Станков.

    По повод думите на Беливанов, че е кмет на ГЕРБ и все още е част от членската маса на формацията, той посочи: Беливанов наистина е член на ГЕРБ, но Общинската организация и общинските съветници от ГЕРБ в Хасково много ясно и категорично заявиха, че оттеглят подкрепата си от него. Аз смятам, че доводите им за това са абсолютно основателни и обективни, защото не е нормално един кмет, при проблемите, които стават в Хасково, да ходи по почивки в Монако, а преди това и във Виена, и някакъв мастит бизнесмен да го разхожда като някоя мечка“.

    На въпрос дали е нормално кметът на Хасково да присъства в Маджарово на поклонение, а да не намери време и повод да излезе пред хората от града, за да обясни какво всъщност се случва, Станков отговори: Той няма очи да обясни какво се случва и това, което вече стана ясно за него.

    А на въпрос каква работа върши всъщност на обществото извинението на Добрев за това, че е номинирал за кмет Беливанов, Станков само посочи: Поне е доблестна постъпка.

    Станков подчерта още, че парламентарната група на ГЕРБ абсолютно давала подкрепа за позицията спрямо кмета Беливанов на Общинската и Областната организации в Хасково, както и на изразеното мнение от Делян Добрев.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (57)

    • 1
      Чу
      ЧУДЯ СЕ
      39 -19
      13:45, 30 сеп 2017
      Е на това какво се казва?
      • Bl
        blabla
        45 -19
        14:01, 30 сеп 2017
        Казва му се ГЬОНСУРАТлък
      • Па
        пази боже сляпо да прогледне
        36 -14
        16:52, 30 сеп 2017
        " Ръководството на ГЕРБ, което винаги се било разграничавало от корупционните практики" каза станков / кауна/ и всички разбрахме, че ние всички граждани на Хасково сме корумпирани но не и гроб!
        Дайте една бозука да се гръмна! Нагли, арогантни и безсрамни сте!!! Браво на кмета ! Не им се давай на "некорумпираните"!
      • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 2
      Ко
      козмо
      92 -36
      13:48, 30 сеп 2017
      Браво кмете ,не им се давай!
    • 3
      Си
      Симеон
      41 -68
      13:51, 30 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Оставка на беливанов!!!!---Най-добрият кмет на гр хасково--г-н Георги Иванов - хасковлии--ще го изберем отново за такъв-
    • 4
      Бу
      Бушет
      36 -62
      13:59, 30 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 5
      Bl
      blabla
      72 -17
      14:05, 30 сеп 2017
      ОСТАВКА няма да има. Всичко беше един добре замислен ЦИРК, в който ние жителите на Хасково, играхме ГЛАВНАТА роля на МАЙМУНИ.
    • 6
      Бу
      Бушет
      35 -50
      14:07, 30 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 7
      Га
      Гарги
      69 -21
      14:14, 30 сеп 2017
      И ся кво! Като махнат и Делянчо на кой ще се кланят гроб? На обл Станидлав ли? Божеее той не е като дедо, той е толкова неблагодарен и алчен за пари, че ще съсипе всичките гербераси. Той е ученик на Ирена Узунова не забравяйте, от лепене на плакати стигна чак до депутатско място! Как ли: с интриги, крадене и алчност. Та да дойде та ще търсите дедовото пиленца!!!!
    • 8
      Ко
      козмо
      58 -18
      14:34, 30 сеп 2017
      Правилно дедо на прости хора обяснение няма да даваш.
    • 9
      Жа
      Жамиле
      37 -36
      14:35, 30 сеп 2017
      Искам да ми каже кмета къде са канализациите на квартал Кенана. ПЛАЩАМЕ НАЙ-ВИСОКИТЕ ДАНЪЦИ!!! А кучетата, къде им е приюта??? Къде са кмете изпълнените обещания? КАКВО ИЗОБЩО ИЗПЪЛНИ, КМЕТЕЕ???? ДОКОГА ще се тровят и убиват кучета?? ДОКОГА хората на в/з/ Кенана ще живеят с септични ями??
    • 10
      Ma
      Mariq
      40 -26
      14:36, 30 сеп 2017
      Кмете какво става с проблема с кучетата до кога ще продалжалат да ни нападат по улиците
    • 11
      За
      Запознат
      29 -44
      14:37, 30 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 12
      Ан
      Антон
      44 -48
      14:37, 30 сеп 2017
      Ще говориш когато народа поиска, кмете! Ти за кого... Виж коментара
    • 13
      Въ
      Възпитател
      52 -25
      14:38, 30 сеп 2017
      БЕливанов обещани да спреш циганските сватби и терора .... защо продължаваш да им разрешаваш да ни тормозят.. Сега мълчиш като риба..... срам ме е че гласувах за тебе. Лъжец......
    • 14
      Ma
      Mariq
      28 -22
      14:41, 30 сеп 2017
      Кмете защо наново слагате асватл на улици които правихте едва миналата година да не свършиха джобните . Така ли правите ремонти в община хасково
      • Ма
        Марин Иванов
        0 0
        10:56, 1 окт 2017
        Става въпрос за Станков!
    • 15
      Ko
      Koki
      31 -21
      14:43, 30 сеп 2017
      Кога ще се откриете приюта за кучета,много се забави?Омръзна ми да чувам за отровени кучета.Едно болно,оплешивяло куче се разкарва по центъра на града.Няма ли кой да го прибере и да го излекува?И то се мъчи и за нас е опасно.
      • Ki
        Kiki
        19 -1
        18:31, 30 сеп 2017
        Стига с тоя кучкарник, бе хора! Аз пък питам: откаде се вземат тези бродещи из града кучета? - От вашите дворове и апартаменти. Защо си мислите, че един общински кучкарник ще реши проблема? Всъщност искате нещо, което ще изяжда общински пари, които биха могли да се ползват за много по-смислени неща, например за култура, за кожен диспансер, за спорт. Бродещи кучета не би имало, ако си повишите културата и станете отговорни граждани на Хасково.
    • 16
      Си
      Симеон
      32 -24
      14:45, 30 сеп 2017
      Проблемите в града край няма! Кога ше постъпите отговорно, като кмет? Ще влезнете ли някога в тази си роля и да оправдаете надеждите , с които Ви избрахме? Вчера 2 бездомни кучета нападнаха детето ми. Повярвайте ако нещо му се бе случило не в Монако, а и на луната няма да може да се скриете .
    • 17
      Ma
      Mariq
      32 -33
      14:49, 30 сеп 2017
      Как не ви е срам да мълчите. Пред хората които гласуваха за вас , тези чрез които вие сте на този пост ,този на които вярвяхя и имаха надежди ,че тази община ще започне развитие и няма да е същата засхаряваща , увехтяла като стара захвърлена книга с едни и същи герои , герои които гледахле толкова много години. Вие не сте Георги Иванов и ако мечтаете за същия феодализам е НЯМА да стане . На всички граждани им писна от вашите обещания .Защо? Защотот са празни , надценявящи дори смешни . Осъзнаите се вие сам сте никой.
    • 18
      Ас
      Асен
      32 -19
      14:54, 30 сеп 2017
      Ами Иван Стаматов е от Ивайловград и нормално до там да го е оставил с Бетягата, а от там през Маджарово и към Хасково. Единствено Делян Добрев брата на лудия Слави пикае газ щото не знае какво са договаряли в Монако и няма за него пай ,иначе би си мълчал
      • Яя
        Яяяя
        2 -2
        17:17, 30 сеп 2017
        Алоооооо не е ли от Димитровград, имнормироният
      • Пе
        Пешо
        7 -1
        17:38, 30 сеп 2017
        От Маджарово е, не е от Ивайловград! Точно на място са били!!!!
    • 19
      Ку
      Кукуряк
      28 -17
      14:57, 30 сеп 2017
      Аз имам въпрос към господин кмета. Общинският Път до моята вила и на още хора наоколо е обрасъл с храсти и подадох април месец искане в общината да се почисти. След 3 месеца архитектурата и балкански ми казаха аз да си платя на геодезист да ми замери точно къде е пътят.
      От къде на къде щом пътят е публична общинска собственост и се стопанисва от общината, и е в регулация аз трябва да плащам на геодезист, нали с нашите данъци общината купува карти на архитектурата и плаща заплати.
      Писах още едно писмо и още нямам отговор.
      Това явно е кмета, едно нищо, не може да каже на подчинените си един път да оправят, а всички, които закриля и държи на работа са най-големите корумпирани некадърници!
      Това, което видях при хилядите ми посещения в общината е един кмет, за който проблемите на гражданите не са на първо място.
    • 20
      Си
      Симеон
      25 -27
      14:58, 30 сеп 2017
      Махай кучетата щот тебе ще изметем от града! Направи града на купкарник с бахливи и агресивни помиари.
      • Ki
        Kiki
        13 -5
        18:39, 30 сеп 2017
        Ама защо любимият на всички тролове Георги Иванов не го направи 16 години тоя кучкарник, а обвинявате Беливанов, който е втора година кмет, че го бави???
    • 21
      Jo
      John
      36 -15
      14:59, 30 сеп 2017
      дядо Добри, уволни кърлежите и от партията!
    • 22
      Го
      Гого
      40 -20
      15:06, 30 сеп 2017
      Беливанов мълчи от както го познавам. 25 год. Защото просто няма какво да каже. Ама аз като говорех,че пенсионер търси заплата ,вие се смеехте. Чака сега да му кажат какво да прави. Герб не е лоша партия ама винаги кандидатите им за кметове за жив зян. Беливанов ,че Панайотов,че Антон Иванов... все не стават за кметове.
    • 23
      13
      1357
      44 -20
      15:06, 30 сеп 2017
      Нямате ли усещането че 90% от коментарите са от един човек?Това говори за нивото на организираните му опоненти.
      • Зн
        Знаем
        15 -9
        17:59, 30 сеп 2017
        Прав си !Не само, че е един или група но са с една мисъл в тиквите... гроб! Ми много сте прости личите си! Тролчета тиквени с пъпки по лицето и с мляко по остата. Канал, кучета и т.н. , човека Беливанов Ви казва , че няма екип в Община Хасково! Няма кой да работи! Беливанов бъди себе си и се дистанцирай от гроб!Направи си екип от можещи независими хасковлии и им покажи на тази пасмина как се работи! Имаш един ход! Успех!
      • Oo
        oooooooo
        7 -1
        20:03, 30 сеп 2017
        коментарите сигурно са организирани от ;младежкото на ГЕРБ;-руменчо стоянчовица-общ .съветник с родата си барабар-майка светла одажиева активистка във фейса за оплюване и сестра емилия стоянова .Тази фамилия всичко възможно прави за да са на хубави постове.В кв,Хисаря им омръзна от тях ,само доноси до ГЕРБ и полиция ,та жандармерия ли нямахме ,та цивилни ли-побъркаха народа за щяло и нещяло за да се покажат и пред тяхното гуру евгения ангелова.
    • 24
      Пе
      Петър
      25 -35
      15:14, 30 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 25
      Рр
      Рррр
      26 -10
      15:34, 30 сеп 2017
      Кмете кога ще асфалтират улиците е Болярово?Нали обеща
    • 26
      Fi
      fifi
      41 -19
      15:35, 30 сеп 2017
      Г-н Беливанов, вие сте достоен човек! Ще се радваме да приемете оставките на всички тези около Вас!
    • 27
      Уч
      Учител
      22 -22
      15:38, 30 сеп 2017
      Какво стана с кучешкият приют Кметее..,,?нали обеща. Май само с обещанията си остана.
    • 28
      Пе
      Петър Петров
      27 -38
      15:56, 30 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Пе
        Петърчо
        0 0
        15:43, 2 окт 2017
        С това ... откриваше паметници всеки ден на Хасково .......няма да заработиш и стотинка друже.Много ама много тъпо тролче си.
    • 29
      Бу
      Бушет
      19 -20
      16:00, 30 сеп 2017
      Мълчиш кмете, както мълчиш защо ЧЕРВЕНИ държат паркове без да е гласувано на общиснки съвет и самонс разрешение за поставяне. Защо мълчиш кмете за некадърници като Петев? Една концесия неможе една година да пусне? Той не знае закона, кмете. Той също знае за воените имоти. Лично той ходеше да ги снима за да имате актуалби снимки. Защо кмете тези ибекти НЯМАТ ОХРАНА, а де плаща?? Защи кмете? Кажи защо мълчиш, уважаеми???
    • 30
      Lu
      Lucifer
      21 -1
      16:05, 30 сеп 2017
      По Тери Пратчет:
      Коефициентът на интелигентност на съществото, наречено политическа тълпа, е корен квадратен от броя на хората в нея.Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака.
      Дерзай Народе!
    • 31
      Чу
      ЧУДЯ СЕ
      17 -15
      17:14, 30 сеп 2017
      Вчера в общината липсваха балкански,керимова,таня -домакинката,табакова, маруся ,да не те посрешаха бе кмете
    • 32
      Ра
      Райна Княгиня
      26 -8
      17:58, 30 сеп 2017
      Злоба, злост, истинска, изместване на основния проблем.Мисля,че са 2-3 драскачи, дето редовно плюят кмета, общината и всичко, което ги изолира от ползата... Както и да е, голяма част от народа/хасковлии/никак не глупав и това отчитам като прекрасен напредък. Що се отнася до феновете на Г. Иванов, пак казвам, че истината, цялата истина, в чудовищни размери, ще видите след години. И за покоренията си носете вината,с цялата й тежест. В какво вините господин Беливанов? Ясно кажете! Клюки, интриги/ от любовници до пътувания/, злоба-това ли са аргументите? Чудя се, ако попаднете сред вълци, какво ще е първото, което ще направите?! Лесно е да се говори. По-трудно е да се мълчи. Не ви ли хрумва, че единственият човек, на когото му пука за избирателите, е Д. Беливанов, затова се случва този скандал... Мисленете преди да линчувате застанете зад избора си, хора.
    • 33
      Ба
      баба ТоЯга
      7 -4
      18:48, 30 сеп 2017
      Правилен и точен коментар, Адмирации !!!
    • 34
      Де
      делян добрев
      9 -3
      19:00, 30 сеп 2017
      И кмета на Маджарово е бил в Монако с Беливанов и Стаматов защо и него не го покаже Делян Добрев
    • 35
      Де
      делян добрев
      10 -3
      19:06, 30 сеп 2017
      Той и Милко Армутлиев кмета на Маджарово е братовчед на Дилян Добрев, баща му Сашо Добрев е от Маджарово, на тая екскурзия до Монако е имало и роднина на Добрев.
    • 36
      Бе
      Беливанов
      2 -2
      19:09, 30 сеп 2017
      Днес е събота!
    • 37
      Ев
      Евертъна
      4 -13
      19:14, 30 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 38
      Ев
      Евертъна
      2 -5
      19:22, 30 сеп 2017
      Беливанов, ще ти предам мат по белия ЦАР, нито ти , нито Янко, или Иванов, а камо ли брат ми Стефан Шикеров, така сте МАТИРАН!
      Баща ми е Иван Шикеров!
      Наздраве

      Помнете, Иван мразеше КОМУНЯГИТЕ .... и СЪМ ЖИВ, ЗНАМ и РУМЕН ГАРГОВ и СИЕ и Парасков и още, Веждичката..... Кънчо Маймуната е Боклук е Пешка, а Митко Очите Прострелян....

      Чиърс от Лондон
    • 39
      Ев
      Евертъна
      2 -5
      19:31, 30 сеп 2017
      Много хора се страхува, да не съм умрял, а аз стигнах до Хасковската Полиция, помните ли ме, когато си бях глътнал езика и станах сам, добрах се, до Хасковската Полиция, а кръвта ми течеше от устата ми?
      Забравили сте ме Тони Монтана и Роко, Палячовци и двамата ме наредиха така със белези по лицето, пред училище Васил Левски, аз не искам и никога не съм искал да ги смачкам!

      Живота е пред нас, аз съм само на 42, бивш член,на Агитката на ХАСКОВО!
      Чиърс
      • Ев
        Евертъна
        2 -4
        19:33, 30 сеп 2017
        Аз бях много пиян, едва се държах, на краката си!

        Наздраве
    • 40
      Ев
      Евертъна
      0 -3
      19:38, 30 сеп 2017
      Мене тази уста, само с боксове железни ми е цапната и сам си нося БЕЛЕГА иот роидният ми град, под брадичката, ЪПЕРКЪТ с десен и бях простран пред училище Васил Левски, помня го, като вчера, а кръвта бе навсякъде около мене, на земята......


      Жив съм, макар и в Лондон!

      Само В Евертън Вярвам и в СЕБЕ СИ!

      НАЗДРАВЕ
    • 41
      Ев
      Евертъна
      0 -1
      19:53, 30 сеп 2017
      Мога да поздравя, Вълчо Парасков!

      Чиърс
    • 42
      Ba
      Bat Sali
      2 -4
      20:27, 30 сеп 2017
      "Аз смятам, че доводите им за това са абсолютно основателни и обективни, защото не е нормално един кмет, при проблемите, които стават в Хасково, да ходи по почивки в Монако, а преди това и във Виена, и някакъв мастит бизнесмен да го разхожда като някоя мечка“
      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
      И кой е тоз бизнесмен и кога на старите комУндета им викат така.
    • 43
      Am
      aman
      0 -1
      14:10, 1 окт 2017
      Беливанов, сега ще обере подкупите - МАШШАЛААААААААА
      Що не му е показал музея, та да стане хербаризиран експонат
    Последни новини