От х:

Днес в x:

Задържаха хасковски сутеньори, купили проститутка за 1000 лв

Задържани са двама хасковски сутеньори в Сливен, съобщиха от полицията в града.
Около 21.30 ч. снощи в РУМВР - Сливен е получен сигнал от двамата хасковлии, че около 20.00 ч. в района на бензиностанция "Шел" три неизвестни лица са отмъкнали златните им накити.

При проведените незабавни издирвателни и оперативни действия е изяснено, че те са заявили неверни обстоятелства и данни по случая.

41-годишният И.А. и 28-годишната Д.Х.от Хасково са пребивавали на територията на града с цел набиране, транспортиране и предоставяне на лица за сексуални услуги.

По този повод са осъществили връзка с 39-годишният А.А., който им е предложил за целта непълнолетно 17-годишно момиче, за което двамата са му платили 1000 евро.

Установено е още, че на 04.03.2009 г. хасковлиите заедно с непълнолетното момиче са потеглили от бензиностанция "Шел"с "Опел Корса". Колата е със софийска регистрация.

В непосредствена близост до бензиностанцията са спрени от четири неизвестни лица, които са отвели със себе си непълнолетното момиче в неизвестна посока.

По-късно е установено, че автомобилът е "Опел Тигра" със сливенска регистрация и четирите лица в колата са задържани за 24 часа в ареста.

Те са направили пълни самопризнания по извършеното от тях престъпление. Образувано е досъдебно производство.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини