От х:

Днес в x:

БНТ призова Аврамов да се оттегли



Бурни скандали се разразиха вчера на протеста пред БНТ срещу победата на Красимир Аврамов на финала на конкурса за българска песен на Евровизия 2009 - Москва.
Няколкото представители на официалната facebook група "Поли Генова - истинският победител на БГ Евровизия" връчиха на ръководството на БНТ открито протестно писмо, пише "Монитор".
В него те отправиха искане Човека глас да бъде дисквалифициран "поради грозната му композиция" и на негово място да застане класиралата се втора Поли Генова. Той спечели с 55.52% от зрителско гласуване чрез SMS-и срещу 11.74 % за студентката по режисура.
БНТ призова победителя в родната "Евровизия" Красимир Аврамов да се откаже от участие на финалите в Москва, ако не може да изпълни песента си както трябва.
Само от неделя насам в социалната мрежа facebook се сформираха няколко групи против победителя, като общият брой членове вече надхвърля 5000 души. Хиляди коментари и статии във форуми, блогове, сайтове за видеообмен и т.н. категорично изразяват нагласата, че изборът на песента "Illusion" на Краси Аврамов е бил изцяло манипулиран.
От своя страна защитниците на Човека вълк, както разярените фенове на Поли Генова започнаха да наричат Краси след виенето му на финала на "Евровизия", ревностно лобираха за фаворита си на протеста. Татяна Петерсън, която е негов комюникейшън мениджър и стилист, заяви, че е работила със звезди от ранга на Мадона и Дейвид Бауи, които, за разлика от Краси Аврамов, не можели да пеят.
"Твърденията, че е крал от "Модърн Токинг", са абсурдни! Аз лично говорих с тях, те се изсмяха, като чуха в какво го обвиняват. Затова работя за него, защото Красимир Аврамов е кадърен, той си е оставил и кариера, и успехи, за да дойде да представи България, и ние трябва да го подкрепим!", нравоучителства Татяна Петерсън.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини