От х:

Днес в x:

Toshiba пуска смартфон с процесор на 1GHz

Преди началото на най-голямото събитие в областта на мобилните комуникации за годината, Toshiba представи нов мобилен телефон, който според компанията ще направи революция в мобилните забавления, пише MobileBulgaria.

TG01 е с дебелина 9.9 мм и има 4.1" дисплей с резолюция 800 x 480 пиксела. Базиран е на Windows Mobile 6.1 със специален 3D интерфейс и използва платформата Snapdragon на Qualcomm с процесор с впечатляващата тактова честота 1GHz, което може да го направи по-бърз от мобилните устройства на пазара в момента.

Потребителите ще могат да управляват TG01 чрез виртуален тракпад, който ще се показва върху дисплея, а специален сензор, наречен G-sensor, ще позволява контрола на телефона чрез накланянето му.

Устройството поддържа HSDPA и Wi-Fi мрежи и има GPS приемник, microSD слот, 512МВ вградена памет, 3.2MР камера и възможност за възпроизвеждане на DivX видео. Очакваме след започването на мобилния конгрес ще разберем повече. Според Toshiba TG01 има пълна поддръжка на Flash видео, а продажбите ще започнат през лятото.
Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини