От х:

Днес в x:

Павел Кралев :Изселнически организации опорочават вота

Буди недоумение и основание за притеснение информацията ,която в последните дни се тиражира в медиите за проблемите пред вота в Р Турция.От една страна се поставя под съмнение законността в организацията на изборния процес,а от друга е натискът, който се упражнява за манипулиране на вота.

Не виждаме логика някои изселнически организации в Р Турция да обезпечават с членове секционните избирателни комисии,да подсигуряват логистика и всичко това след официални контакти с консулските ни власти.Защото в същото това време те агитират и сериозно работят в предизборната кампания на страната на една политическа сила.

 Актуален в обществото е и въпросът за изборния туризъм.Именно някои изселнически организации са в дъното  на организацията на автобусите,местата за отпътуване и контактите на българските граждани,желаещи да се върнат в родината си да гласуват.

   Резонен е въпросът как на нашите сънародници ще бъдат осигурени условията за непредубеден избор и възможност да гласуват по съвест.

  Както каза на извънредната пресконференция в Кърджали председателят на АБВ Константин Проданов на дневен ред е въпросът за двойното гражданство.Защото в последно време,то открито се използва за влияние в политическия живот на страната.

  Освен социално-отговорна ПП АБВ е и национално-отговорна формация.В наше лице българските граждани имат съюзник в отстояването на националната сигурност и суверенитет.

Павел Кралев,председател на областното ръководство на ПП АБВ

Водач на листата на коалиция АБВ-Движение 21 за 9 МИР

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини