От х:

Днес в x:

Година решетки за кражба на две понита и каравана

Година решетки получи 31-годишният Васил Й. за кражба на две понита, съобщиха от прокуратурата. Присъдата е произнесена след одобрено споразумение между Районна прокуратура-Хасково и неговия адвокат. Тя трябва да бъде изтърпяна при първоначален строг режим и не подлежи на обжалване пред по-горна инстанция.

Васил Й. е признат за виновен, че на 12 ноември 2016 г. откраднал каравна тип “конско ремарке” и два коня порода „Пони“ от вила в Хасково. Задигнатото е на обща стойност 6 000 лева. Собственикът използвал двете понита като атракция на децата в парк „Кенана“. След издирване животните са открити в село в района на Стара Загора, а караваната - в село в района на Нова Загора.

Васил Й. Вече е бил осъждан за кражба със споразумение, одобрено от Районен съд-Нова Загора, с което му е наложено наказание „Лишаване от свобода“ за срок от седем месеца условно с изпитателен срок от три години. Понеже деянието на 12 ноември 2016 г. е извършено в изпитателния срок, Районен съд-Хасково е привел в изпълнение и горната присъда от 7 месеца.

В момента срещу Васил Й. има още три незавършени наказателни производства, като две от тях са за шофиране без книжка и едно за държане на наркотици. Две от тези наказателни производство са внесени за разглеждане в Районен съд-Нова Загора.

Споразумението е влязло в сила и присъдата на Районен съд-Хасково е приведена в изпълнение.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    То
    Тодор Живков
    4 -1
    17:10, 10 фев 2017
    Откраднал пони и каравана а тея каде нас крад от парламента няма затвор то за тях трябва разтрел напрово да осадят тея кадето крадат милионите не тея кадето открсл някво пони.
    Да осят тея каде нас крад
  • 2
    Не
    Незапознат
    2 0
    22:50, 10 фев 2017
    Първият коментар е толкова неграмотно написан че трябва бавно и с налучкване да се схваща смисъла.А само положителни вотове.Понякога се чудя що за хора сме останали в този град.Не че това което казва не е така.Защо толкова бързо не само всичко се разкри но и има ефективна присъда?Този когото са решили да ограбят се оказва ''наш''.Влиятелни приятели има.Нека човекът изживял тези неприятни и травмиращи мигове не се сърди.Нямам нищо против него.Даже се радвам че има макар малко справедливост и възмездие.Пожелавам му още много години да се радва на хобито си и тази случка да не се повтаря никога.Написаното по скоро е пожелание към хората работещи по това дело винаги и с всички да си вършат така работата.За да не може никой да твърди че прилагат селективен подбор при избора на разследване.
  • 3
    Ба
    БАЙ ОНЗИ
    0 0
    10:43, 11 фев 2017
    До горесписващият с псевдоним "Тодор Живков". Хайде да не се сравняваш с хора, в сравннение с които си една тотална гнида. Тодор Живков навремето караше такива неграмотници като теб да работят, и имаше някаква полза от тях за обществото. Най - ниските прослойки на обществото по правило бяха най - неграмотни. Сега обаче влизат и пишат по разни форуми, и всички сме длъжни да им четем скудоумните простотии.
Последни новини