От х:

Днес в x:

Само за месец 30 родни милионери искат да стават американци

Само за 30 дни, откакто българският офис на най-голямата компания в света за недвижими имоти CЕNTURY 21 представи програма за Зелена карта чрез покупка на имот в САЩ са получени 30 запитвания от родни милионери, съобщиха от компанията. На 15.09.2008 година, Службата по имиграция в САЩ избра комплекса Лейк Буена Виста Ресорт и СПА за регионален център за издаване на ЕВ-5 (американски визи, чрез които се получава зелена карта). Това позволява на инвеститорите в луксозния комплекс да кандидатстват за условен постоянен жителски статут. Това е първата програма от такъв характер в щата Флорида. Малко са проектите в САЩ, участващи в тази програма. Българските милионери могат да инвестират в този проект единствено чрез CЕNTURY 21 България.
Всеки пълнолетен българин, който има възможност да инвестира 1 млн. долара в някой от имотите, определени от американското правителство ще може да осигури на себе си и семейството постоянна US виза. CENTURY 21 е избраната фирма, която продава въпросните недвижими имоти, нейните клонове са 8500 в 65 страни.В България CENTURY 21 има открити 10 офиса.
„Имам син и дъщеря, които учат в щатите, доколкото разбирам тяхното бъдеще е свързано със САЩ. За мен и съпругата ми е много по-добре да имаме зелена карта и да нямаме проблем с пътуванията. Доста съм обикалял по света и добре познавам CЕNTURY 21, за това и проявих интерес, моите адвокати вече работят по сделката", сподели В.В., един от първите клиенти за жилище в Лейк Буена Виста.
Друг мераклия за постоянно пребиваване в САЩ, пък сподели че от няколко години проучва възможността да получи зелена карта чрез категорията инвеститор. „Това което се предлага е коренно различно, никой не ме задължава да откривам работни места. Сега купувам имот, който ми носи доходи и получавам жителство, изгодно е. Добре, че дойде тази криза, може да е нелепо, но американското правителство взима много правилни ходове. У нас ни обясняват, че криза няма, а на мен ми се налага да уволнявам служители само и само да си спася бизнеса", това разказа Г.Т. от София.
Друг фактор, който натежава за избора на родните милионери да прибегнат до закупуване на имот в САЩ и да получат виза, е този че според всички проучвания сега инвестицията е много изгодна заради ниските цени. Не по-маловажна причина според желаещите е и това, че скоро не се очаква безвизов режим със САЩ.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини