От х:

Днес в x:

MTV забрани Миро

Световната класация World Chart Express на MTV забрани видеоклипа на Миро към ремикса на песента "Губя контрол, когато". Според официалната позиция на медията, лентата не може да бъде излъчена в ефир "поради сексуалните си препратки".
"Абсолютно нищо драматично няма в тази забрана. Това не е изолиран случай, напротив - постоянна практика е", каза за Avtora.com Миро. "Британският телекомуникационен регулатор Ofcom е в правото си да приложи рестрикции към видеоклиповете, които се излъчват в телевизионен ефир".

Според изпълнителя, в "Губя контрол, когато" липсват всякакви сексуални намеци и клипът не бива да бъде цензуриран. "Всичко е в рамките на мярката - няма сексуални препратки в нито един от моделите на поведение. Сцените са направени така, че да предизвикат дебат, а не сексуално желание или по някакъв начин да клонят към еротика", каза още Миро.

На подобни рестрикции досега са били подлагани и продукции на световноизвестни звезди, сред които Мадона (Madonna), Майкъл Джексън (Michael Jackson) и др.

Междувременно, "Губя контрол, когато" продължава да бъде една от най-ротираните песни в българския радио и тв ефир. Както Миро сподели по-рано пред Avtora.com, успехът на парчето се дължи преди всичко на това, че покрива съвременните радио критерии.
Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини