От х:

Днес в x:

Трима директори в МВР наградени за добра работа

Трима областни директори на МВР бяха наградени за добре изпълнени задължения преди началото на заседанието на кабинета.

"И отивайте да поемете снега", каза премиерът в оставка Борисов на полицаите след церемонията по награждаване. 

Старши комисар Калоян Калоянов, директор на областна дирекция на МВР в Бургас, получи отличие "За доблест и заслуги" - втора степен. 

Старши комисар Ангел Ганчев, директор на областна дирекция на МВР в Хасково, беше награден с отличие "За доблест и заслуги" - трета степен. 

Старши комисар Ялчън Расим, областен директор на МВР - Шумен, беше награден отличие "За доблест и заслуги" - трета степен.

Наградите на тримата директори са за проявен висок професионализъм и конкретен принос в организацията при решаването на възникнали сложни проблеми и ситуации през последните месеци в страната, посочват от МВР.

Благодарение на създадената от ст. комисар Ганчев не е било допуснато разрастването на конфликта в РПЦ-Харманли. 
В края на ноември стотици мигранти от бежанския център в Харманли се сблъскаха с полиция и жандармерия, няколко дни след поставянето на обекта под карантина. 

Активни са били действията на ст. комисар Расим при решаване на проблемите след тежкия инцидент в Хитрино. 
В началото на декември при дерайлирането на пълни с пропан-бутан и пропилен цистерни загинаха 7 души, а 29 бяха ранени. Центърът на Хитрино и много къщи бяха изпепелени от взрива. 

Ст. комисар Калоянов реагирал своевременно при овладяване на бедствената ситуация в Бургаска област в навечерието на Новогодишните празници.
Снежно бедствие затвори магистрала "Тракия" в навечерието на Нова година - в петък, когато стана верижна катастрофа и 500 коли се озоваха в капан.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини