От х:

Днес в x:

Кмет забравил за фирма на жена си. Преглед на печата

Кметът на Свиленград Георги Манолов не декларирал фирма на жена си, както и получени 5671 лв., информира във водещ материал на първа страница днешният брой на "Хасковска Марица". Освен управника на граничния град, в списъка с неверни декларации на Сметната палата влизат областният управител Райна Йовчева, заместникът й Мехмед Атаман, кметовете на Любимец Янко Кючуков и на Стамболово Гюнер Сербест, прокурорите от Ивайловград Ангел Петров и Невена Моралиева.

Вирус удари МВР в Хасково, четем още на първа страница. Информацията бе оповестена от вътрешния министър Михаил Миков. Имало е проблеми и на ГКПП Капитан Андреево, допълва изданието.

Смешни и цинични са обвиненията срещу мен, цитира вестникът думите на кмета на Хасково Георги Иванов. Градоначалникът едва вчера коментира повдигнатото му ден по-рано обвинение в получаване на 5000 лв. подкуп от фирма "Дусман". Кметът обясни забавянето си с необходимостта да намери необходимите документи, които да покаже на репортерите, защото случаят, за който става дума, е от 2003 година.

Местят патронажа при Гражданска защита, четем още на страницата. Спешната евакуация се наложи заради продажбата на Бизнесцентъра. Новият собственик Фуат Гювен вдигна с близо 50 на сто наемите в сградата и принуди много от наемателите да се изнесат скоростно.

3 км. разрушения и отровен облак при взрив в "Неохим", акцентира на трета страница изданието. Вестникът описва какво би се случило при авария, която бе твърде вероятна при внезапното спиране на газта преди дни.

58-годишна се задуши в дома си, информира за намерения вчера труп на жена в жилището й в Харманли. Предполага се, че Мария Бончева се е задушила от пламналата холова гарнитура.

Олигарси? Крадливи кокошкари, казва в интервю за вестника Ива Николова, поетеса и журналистка, съветничка на Меглена Кунева в тежкия й период преди да стане еврокомисар.

Къде изчезнаха шараните от харманлийския мост, чуди се на страницата "Наслука" професорът по рибарство и аквакултури Щерю Щерев. Цитирани са компетентни мнения на експерти по въпроса. Освен газова, има и шаранова криза, явно.

Това бяха акцентите в днешния брой на "Хасковска Марица".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини