От х:

Днес в x:

23 °C

М-тел прецаква с тарифни планове. Преглед на печата

М-тел ни прецаква с тарифни планове, информира в заглавие над главата днешният брой на "Хасковска Марица". Мобилният оператор подвел хасковлийка, че има 1000 безплатни минути месечно, а се оказали 500. Сметката й набъбнала на 200 лв. На свиленградчанин пък му се наложило да плати две такси за един и същи месец.

"Неохим" спря аварийно заради липса на газ, акцентира на първа страница изданието. Заради врътнато кранче в един часа миналата нощ заводът спира работа. Рязкото спиране на газта обаче носи риск от взрив.

Антимонополната тема в броя продължава със заглавие на втора страница: "EVN изнудва Младежки център за бушони". Другият монополист – Енергото, извива ръцете на общинското предприятие със сменено през лятото елтабло. Оказва се, че цял етаж има един предпазител и съвсем предвидимо в студа гърми през час. Никой не е питал шефовете в центъра от какво потребление се нуждаят, преди да сменят бушоните, възмущава се директорът Деян Янев.

Вадят два пъти йордановския кръст в Харманли, четем още на страницата. Първият път кръстът бил уловен от Марин Емилов, който нямал кръщелно свидетелство.

Запорират 200 000 лв. на скандалния юрист Стоян Апостолов, акцентира на криминалната страница вестникът. 35 сметки на бившия хасковски прокурор били блокирани.

Фуат Гювен прогони наематели с високи цени, пише на 4 страница в броя. На цяла страница са описани неволите на наематели, които нямат възможност да плащат по-високия наем, поискан от турския бизнесмен, който купи Бизнесцентъра. В сградата остават само адвокати и нотариуси.

Непреходните зависимости от Кремъл, нищи газовата криза изданието на цялата 9 страница. Заглавието на материла на следващата страница е крачка в същата посока – "Едно Гоце на нула срещу ЕС".

Путин аха да взриви "Неохим", обявява над главата "Новинар юг". Темата на публикацията е избягнатата на косъм авария в торовия гигант.

Длъжниците – на стената на позора, акцентира още на първа страница изданието. Списъци с по-големите длъжници на общинската хазна щели да окачат до десетина дни пред дирекцията в Хасково.

И жена се хвърли за кръста в Димитровград, акцентира със заглавие и снимка на първа страница вестникът. Фоторазказ за Богоявление е публикуван на втора страница.

Скатаваме данък придобиване 45 дни, четем още в броя. Става дума за намалените промили заради вдигнатата данъчна оценка на имотите. От министерството на финансите обаче ще изпратят новите данъчни оценки в началото на февруари, а на местното данъчно ще са необходими поне още две седмици за настройка на софтуера. Така на далавера излизат тези, които през това време отидат да си платят налозите, защото ще им ги изчислят по старите правила.

Умря съден за трафик на оръжие сараф, акцентира на криминалната страница "Новинар юг". Става дума за 59-годишния Димо Перката, който бе аресутван през 2006 г. с цял боен арсенал в колата.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 14.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Проявете повече гъвкавост и разбиране в отношенията с партньора ви и ще ви бъде по-лесно да осъществите намеренията си. Правете по-често компромиси, за да запазите атмосферата приятна за всички. На работното място делата ви ще се развиват според очакванията и изненади не се предвиждат. Предстои ви пътуване, погрижете се за подробностите.
14 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
По финансови или по други причини може да се осуети желано пътуване, но то няма да промени отношението ви към околните. В замяна на това късметът ви ще проработи в друга посока и ще получите придобивки, които ще повишат духа ви. Добрите ви идеи се нуждаят от подходящ екип, с който да ги реализирате.
14 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Потърсете причините за безпорядъка наоколо и в самите себе си. Поведението ви не винаги съответства на високите ви изисквания, не мислите ли. Подобрете организацията си на работа и потърсете нови форми за изява на уменията си, промяна ще се отрази благотворно върху финансите ви.
14 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще бъдете в стихията си. Чувствате се свежи и изпълнени с енергия за работа. Това ще подейства заразително и на околните, те ще черпят от вашето слънчево настроение. В края на деня помислете как да зарадвате семейството си.
14 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Направете необходимото странични занимания да не ви отдалечават от работата ви и да ви отнемат от времето. Ще останете удовлетворени от своя постъпка, която ще бъде в интерес и на ваши колеги. Очаквате прекалено много от определено събитие, но е възможно да останете разочаровани.
14 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Наясно сте със собствените си възможности и нищо не може да ви изненада. Увереността ви помага да се справите по-леко с възникващите затруднения и да постигате намеренията си. Радостни вести ще повишат настроението ви, ще ви потопят в атмосфера на сбъднати мечти и желания.
14 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Делова среща ще ви помогне да стигнете бързо до решения, свързани с бизнеса ви. Ще получите подкрепа и ще дадете ход на смелите си идеи. Няма да съжалявате, но трябва да покажете активност и умение да поемате рискове. Перспективите са добри, действайте. Вечерта се съберете с приятели и разпускайте.
14 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможни са технически пречки или зле организирани действия да възпрепятстват работата ви днес. Но ще се справите с трудностите и ще продължите, подготвени сте за всякакви ситуации. Вълнения, породени от нечие специално отношение към вас ще ви направят по-добри и ще повишат активността ви.
14 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
14 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Приятел ще ви предложи помощта си. Приемете я, за ваше добро е. Не бъдете високомерни и в случай на нужда потърсете компетентна оценка. Ще бъдете обзети от силни чувства към човек, който нехае за тях. А в същото време не забелязвате интереса на друг, истински влюбен във вас човек.
14 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Желанията ви днес ще се сбъдват. Паричните ви нужди ще бъдат задоволени, а романтични вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, имащи отношение към бъдещето ви, ще ви се прояснят, и уверени в него, ще направите деня си красив. Позитивизма ви ще обгърне и други, трасирайки пътя на доброто.
14 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Готовността ви да се включите в обща задача ще ви изправи пред трудности, които ще се отразят по различен начин на ентусиазма ви. Добре помислете, най-вече за себе си и чак след това вземете решение. Оставащите дни до началото на очаквано събитие използвайте за подготовка и достойно представяне, защото няма съмнение, че ще бъде такова.
14 юли 2020
Последни новини