От х:

Днес в x:

Четири леки катастрофи и три пожара през уикенда

Четири пътнотранспортни произшествия с материални щети без пострадали са възникнали на 11,12, 13 и 14.11.2016 г. на територията, обслужвана от ОД МВР – Смолян. Две са станали в община Чепеларе, по едно – в общините Златоград и Девин. Произшествията са посетени от екипи на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

През почивните дни са станали и три пожара в жилищни сгради, два от които заради запушени комини. Инцидентите са потушени от екипи на службите в Златоград и Мадан без материални щети.

Около 17.30 в неделя възникнал пожар в жилище на ул.“Миньорска“ в Смолян. Огънят лумнал от запалена газова бутилка в жилище на 36-годишна жена, а предполагаема причина за пожара е небрежност при боравене с отоплителни уреди.Пожарогасенето е извършено от екип на РСПБЗН – Смолян, като е спасена сградата.

Поради силният вятър екипите на службите в Доспат и Смолян са реагирали и на два сигнала за паднали дървета на пътя в района смолянския квартал Езерово и на пътното платно по главен път Доспат – Батак. 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Коментари в сайта

Последни новини