От х:

Днес в x:

Пак ремонт на новата магистрала, движението в едното платно

Движението по автомагистрала “Марица” ще бъде ограничено в едното платно заради ремонт. Ограниченията са за участъка от 29 до 32 километър. От Агенция “Пътна инфраструктура” информират, че ремонтите са в рамките на гаранционния период. Заради тях се извършва и временна организация на движението.

До 11 часа днес автомобилите ще се движат само в дясното платно в посока Оризово, което става двупосочно.

До 11 часа утре, пък то ще бъде затворено, а движението ще е двупосочно в другото платно.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    По
    Потърпевш
    15 0
    17:50, 12 окт 2016
    Пропаданията са от км29 до км.34.При скорост над 100 км. можеше да се изгуби управление и ПТП-то ни беше в кърпа вързано.Дано този път се постараятq , защото това е трети ремонт на участъка , а ефекта нулев.Общата стойност за ремонти след пускането на магистралата са над 56 милиона лева, според опозиционните медии.Дано не е вярно, защото ако е истина лапаницата е голяма, а трасето опасно.
  • 2
    Бъ
    Бързата кучка
    3 0
    22:42, 12 окт 2016
    Каквато и друга стока да беше, до сега на купувача щяха да му върнат парите при това качество. Още е в гаранция, а после?
    • Vi
      vili
      1 0
      11:07, 13 окт 2016
      Поне да бяха сложили табели че има пропадания и да се ограничи скороста-който не знае наистина може да се пребие,че и други заедно със себе си.Това е магистрала "Убиец".някой прибра милионите ,а ние данакоплатците хем ще плащаме хем ще страдаме -г-н Борисов.Бързата работа срам за майстора.

Още новини

Последни новини