От х:

Днес в x:

Велизар Енчев влиза в президентската надпревара

Ще се кандидатирам за президент - обявяви в ефира на Bulgaria ON AIR независимият депутат Велизар Енчев. Бившият дипломат добави, че кандидатът за вицепрезидент в двойката ще бъде жена.

Велизар Енчев определи коалицията за президентските избори между "Атака", ВМРО и НФСБ като "най-перверзната в последните 27 години". По думите му това е коалиция на далаверата, а целта е да бъдат измамени българските граждани.

"Атака" е русофилска партия, другите са русофобски, едните са за НАТО, другите са против. Тази коалиция е неморална. Напуснах Патриотичния фронт омерзен от продажността на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов", каза още Велизар Енчев.

Бившият дипломат на Балканите коментира и ролята на България в преговорите между Турция и ЕС, в частност поведението на премиера Бойко Борисов.

"Борисов е адвокат на Реджеп Ердоган. Преди 3 месеца си позволи да защити тезата на турския президент за свободни полети на територията над Сирия. Турция не изпълнява поне 5 пункта от изискванията на ЕС", настоя гостът в студиото на Кузман Илиев и добави, че премиерът се страхува от загуба на предстоящите президентски избори.

"На Борисов му трябват гласовете на българските турци за изборите. С основание той се страхува, че може да загуби", категоричен е независимият депутат.

Източник: http://www.cross.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини