От х:

Днес в x:

Тапа на “Капитан Андреево”, чака се с часове

Изображение 1 от 2

    “Така изглежда обстановката на ГКПП "Капитан Андрево" от българската страна. Служителите от турската страна си вършат работата точно и вежливо, като работата на българските митничари е да си изпушат цигарите и да си пийнат кафето. Организация от българска страна няма. Опашките са дълги 2 км., като това разстояние се преодолява за 4 часа, така че не се канете да пътувате за Турция.”

    Това написа на редакционната поща на Haskovo.net наш читател снощи, минути преди полунощ, като впрочем е забравил да прикачи снимка.

    Проверка на пункта тази сутрин показа, че опашките наистина са внушителни. Причина за тапата обаче не е толкова липсата на организация от българска страна, обясняват чакащите. Просто по това време гастарбайтерите се връщат към Западна Европа и усилията на митничарите от двете страни на бариерата са съсредоточени на изхода от Турция и на входа в България. Това пък оголва смените на българския изход и турския вход и обработката на документите става по-бавно, обясниха от пункта.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Мо
      Мотив !!!? От Куртово Конаре
      0 0
      13:00, 26 авг 2016
      Отразяване на истината и неадекватни внушения ! Това е написано по-горе!
    • 2
      Ту
      турунджу
      23 0
      13:04, 26 авг 2016
      Причината не е в гастарбайтерите! Откъдето и да се връщаш в РБ и да не псуваш, ще се научиш по- добре от хамалин на гарата. Не мога да си обясня защо се получава така, но според мен е от МЪРЗЕЛ, ЛОША ОРГАНИЗАЦИЯ, ИЗЛИШНА ДОКУМЕНТАЦИЯ/ ЛИСТЧЕТА И ЛИСТЧЕНЦА/, ТЕЖКАРСКИ, МИТНИЧАРСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ и т.н. и т. н.През съседните граници минаваш за минути, у нас чакаш часове. Каквато държавата, такива и границите ни!!!

    Още новини

    Последни новини