От х:

Днес в x:

Касапница на Е-80. Нелегална роди на границата. Преглед на печата -24 ноември

Касапница на Е-80, челно съобщава на първа страница днешният брой на "Хасковска Марица". Темата за свирепата катастрофа до разклона за Брягово в петък вечер е разработена на цяла страница с много снимки от мястото на трагедията.

Експрокурорът Апостолов в схема за измама с имоти, обявява в голямо заглавие над главата изданието. Бившият обвинител от хасковската районна прокуратура е обвинен в лихварство, отказал да внесе гаранцията от 5000 лв. Срокът за плащането изтича днес.

Настоящият адвокат Стоян Апостолов раздавал заеми срещу лихва, а като обезпечение сключвал фиктивни договори за покупко-продажба на недвижими имоти. След изплащането на заемите ужилените установявали, че имотът им е вече препродаден.

Нито един от Хасково във ВС на БСП, отбелязва изданието, но уточнява, че двама влизат в ръководството на управляващата партия като делегирани членове – посочени от местните делегати на конгреса.

"Лайф центърът" на Тенчо Лилянов изкупен, информира вестникът. 46 апартамента в новата сграда на бул. "Съединение" са продадени на зелено.

Забиха бордюр в рено на ул. "Бяло море", акцентира на криминалната страница изданието. Возилото било на асеновградчанин, паркирано в крайния хасковски квартал по загадъчни причини. Има подозрения, че колата е крадена.

"Ренегат" за първи път в Хасково, четем на 16 страница в броя. Пловдивската банда се появи на живо в КДК в събота.

Музеен работник от Словакия – получателят на Октавиан, продължава да разнищва темата с намерената глава на римски император в колет "Новинар юг". Изпращачът Николай Иванов от Хасково твърди, че са му върнали прословутата глава, шефът на НИМ проф. Божидар Димитров отрича.
Всъщност експертизата, която трябва да установи дали скулптурата е автентична, още не е приключила.

Нелегална роди на границата, съобщава в челен материал на първа страница "Новинар юг". 34-годишната иракчанка с фалшиви документи Юсеф Сачет роди на българска територия – на ГКПП Капитан Андреево.

Министър Чакъров: Нова оценка за депото в Ябълково, информира изданието. Новата оценка за въздействието върху околната среда е възложена на РИОСВ-Хасково.

Дидо финтира Йовчева с Жара за ВС на БСП, интерпретира темата за завършилия вчера конгрес на столетницата изданието. Според вестника областната управителка е прецакана от бившия си заместник Господин Георгиев.

Над два часа Енергото лъже защо няма ток, четем още в броя. Центърът на Хасково вчера остана без електричество. Според вестника това станало заради ремонт на горелия офис на НАП в изчислителния център. От Енергото обаче съобщавали, че това се дължи на аварии.

ГЕРБ готви нова жалба срещу кмета на Крум, пише още изданието. На петъчното заседание на съда, на което бяха преброени бюлетините от изборите в димитровградското село се оказа, че има по три нередовни бюлетини и от двата лагера – на избрания Георги Ангелов, и на претендентката Минка Илева. Тогава обаче лъснало, че Ангелов има влязла в сила още една условна присъда.

1417 лева струва метър от бул. "Никола Радев", изчислява изданието. Вестникът пропомня, че името на боляровския път бе променено на "Никола Радев" по идея на "Новинар юг".

Тракторист стана пияч на годината в Харманли, пише на 12 страница вестникът. Михаил Митков станал победител на вчерашния празник на виното в местността Казала. За винар на 2008 бе коронясан Васил Трендафилов.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини