От х:

Днес в x:

Бабангида става журналист, разиграват Стоичков на томбола

    Футболната легенда на "Левски" Емил Ангелов – Бабангида подкрепи журналистите в демонстративен мач срещу тима на общинарите. Двубоят между двата отбора бе част от най-големия футболен турнир за любители, който се играе на стадион „Раковски” в Димитровград събота и неделя.

    Талантливият футболист, който последно носи екипа на ФК „Хасково”, откри резултата за отбора на журналистите. За тима на общинарите изравни Христо Георгиев, който е треньор на димитровградския футболен клуб. Неговият съотборник Цветомир Матев с точно попадение поведе за 2:1 и голът се оказа решаващ за двубоя.

    Малко преди демо мача турнирът Фен Купа 2016 беше официално открит от зам.-кмета на Димитровград Яшо Минков. Гост бе и председателят на местния футболен клуб Ангел Колев.

    В полуфиналите на регионално ниво се включиха общо 32 отбора от областите Хасково, Смолян и Кърджали. Днес от 13 часа ще е финалният мач, а победителят ще има възможност да се състезава с останалите 11 регионални победители за голямата награда – посещение на стадион Камп Ноу. Националните шампиони ще влязат зад кулисите на Барса и ще изживеят едно уникално приключение в компанията на най-голямата легенда в историята на българския футбол - Христо Стоичков.

    Междувременно днес ще се разиграе и томбола за тениската на Камата със звездния номер 8. От организацията на турнира са подготвили и още много други игри и награди. Участникът с най-точен шут ще получи 365 литра бира. Футболистът с най-силен шут получава смартфон или таблет.

    Ива Иванова                              

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини