От х:

Днес в x:

Секси-клипчето на Галена струвало 200 лева

След повече от година догадки истината за скандалния порноклип на фолк певицата Галена излезе наяве. Оказа се, че едрогърдата изпълнителка наистина не е пуснала сама в интернет записа, на който върти орална любов във ваната.
Секспартньорът на Галена от порното - участникът в няколко нейни клипа Александър, дал мобилния си телефон на поправка в сервиз на голяма фирма, тъй каго апаратът бил в гаранция. Техникът, който поправял телефона, се натъкнал на записа и бързо разпознал коя е дамата, която върти френска любов във ваната.

Домашното порно на Галена е правено в началото на 2007-а в хотел в провинцията, по това време изпълнителката е имала връзка с бившия мъж на Деси Слава Галин.
Порнозаписът обаче вижда бял свят месеци по-късно. Телефонният техник продава горещата находка за 200 лева на интернет сайт. Пишман търговецът дори не получава парите в брой, а под формата на предплатени часове за достъп до сайта, който е с платен вход.
Въпреки че любовникът на Галена няма вина за появата на сексклипа, неговата кариера като статист в клипове на чалгаджийки приключва скоропостижно. Александър дори си има проблеми с гаджето на фолк певицата Галин, който го заплашва с мутри.
Днес манекенът статист отказва да разговаря с журналисти по темата "Галена" и твърди, че си е имал огромни проблеми заради клипа.

Самият Александър по сочил на опозорената си секспартньорка кой е виновникът за пускането на клипа в интернет. Манекенът направил свое разследване, за да се оневини. Галена обаче не вярва на неговата версия и е убедена, че е прецакана от статиста в клиповете си, който решил хем да се изфука, хем да я опозори.
По ирония на , съдбата, именно порното на Галена я направи мегазвезда в поп-фолка.
Единственият минус за певицата е, че тя едва ли някога ще се омъжи за приятеля си Галин. Родителите на търновския богаташ са твърдо против трайното му обвързване палавата брюнетка.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини