От х:

Днес в x:

Loop Live 2008 - как музиката победи студа

Въпреки студеното време, безплатният концерт Loop Live за трета поредна година успя да събере на "Батенберг" хиляди хора, които пяха и танцуваха на парчетата на своите любимци.
На сцената последoвателно се качиха Lexter, DJ Andi ft. Aida, Verona, Rio, Burhan G, Ida Corr, Matt Pokora и разбира се звездата на вечерта - Shaggy.

Най-вероятно повечето от присъстващите са се питали: "Да ходя или не, адски ми е студено, но пък ще е супер яко". Онези, които са си останали вкъщи на топло пред телевизора, има защо да съжаляват, тъй като шоуто си заслужаваше и студа, и блъсканицата.

Тази година организаторите от радио и телевизия City бяха разположили сцената с гръб към БНБ. Зад сцената имаше шатри, където звездите се подготвяха преди да излязат пред очакващите ги фенове. Както подобава на една истинска звезда като Shaggy, той не се возеше с каквато и да е кола, а с 12 метрова бяла модификация на Hummer.

Концертът започна малко след 20 часа като първи на сцената се качи Lexter. Музикантът, който е родом от Великобритания, но от близо 18 години живее в Испания, изпя летния си хит "Freedom To Love", както и новото си парче "Peace and Love". Темпераментният певец толкова се разгорещи, че дори разкъса бялата си тениска, която по-късно водещият Наско хвърли на публиката.

Последваха румънците DJ Andi ft. Aida, които бяха представени от техния сънародник Румънеца, и дуото Verona. Между двете участия се изявиха и родните ни бийтбоксъри - Skiller и Rammon - миналогодишният и тазгодишният шампион в Nescafe cool beatbox battle.

R.I.O ни припомни лятото с хита си "Shine On", a шведът Burhan G, които открито "флиртуваше" с публиката, зарадва женската част от присъстващите с песните си "Who Is He", "Can t Let U Go" и "Sacrifice".

Той отново се качи на сцената и за песента "Let Me Think About You" на шоколадовата певицата Ida Corr, облечена в семпла ефирна жълта рокля. (Дали й е било студено?)

Кой според вас е наред... разбира се чаровният французин и любимец на жените Matt Pokora. Той зарадва феновете си с изпълнението на "Catch Me If You Can", "They Talk Shit About Me"и "Dangerous". Освен с певчески талант, той впечатли и с танцувалните си способности. Той пееше, танцуваше, а нежнатата половина от публиката, предимно от ентусиазирани, крещящи девойки, плакнеше очи в синеокия хубавец.

И както се досещате най-хубавото остана за накрая. Американецът Shaggy излезе около 21.30 и само половин час му бяха необходими, за да разгорещи на макс присъстващите. Кой ли вече си спомняше студа, след като Shaggy изпя безспорните си хитове "Boombastic", "In The Summertime", "Feel The Rush" и "It Wasn t Me". И тъй като ние знаем как да покажеш любовта си - много викане, пеене, ръкопляскане, той реши, че хората на "Батенберг" заслужават "още една" песен. И като за край Shaggy ни посвети "Angel".

Много фойерверки, песни, танци, пискащи фенове, да не забравяме и студа - това бе вечерта на 5 октомври на площад "Батенберг". Който дошъл, дошъл - другите следващата година!
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини