От х:

Днес в x:

Диско иконите Бони М идват у нас

Големите звезди на поп и диско музиката Бони М идват у нас за концерт на 1 декември 2008 г. в зала 1 на НДК от 19 ч.

Ексклузивният концерт у нас на една от най-известните поп групи от 70-те и 80-те години на XX в. ще стане факт благодарение на любезната покана на продуцентска компания Арт БГ към лидера на групата Мейзи Уилямс.

На специална пресконференция днес Мейзи обеща, че Бони М ще се раздадат изцяло пред българската си публика, ще изнесат едно страхотно шоу и ще изпълнят всичките си големи хитове.

Билетите за концерта вече са пуснати в продажба в разпространителската мрежа на Ивентим и на касата на НДК. Цените са от 25 лв. до 40 лв., предвидени са и специални места за 50 лв. и 60 лв.

Ако случайно не сте чували за Бони М, в което се съмняваме, ето и повече информация за групата:

Бони М е една от легендарните формации, които заедно с изпълнители като АББА, Бий Джийс и Дона Съмър написват историята на ранната диско музика, която продължава да бъде обичана от няколко поколения меломани и слушана в хиляди денс клубове по света.

"Daddy Cool", "Ma Baker", "Rasputin", "Rivers of Babylon", "Brown Girl in the Ring" са само малка част от незабравимите хитове на Бони М, които и днес не слизат от върховете на поп класациите и по които се създават редица преработки и кавър версии.

Създадена в средата на 70-те години, Бони М е формация, която сякаш се появява от нищото и моментално печели шеметна популярност с атрактивната си визия и яркото си сценично поведение. Скоро няма телевизионно шоу или диско сцена, която да не е покорена от бляскавото присъствие на фуриите от Бони М.

Стилът на Бони М е смесица от реге, диско, фънк, соул и рок. Групата има издадени 8 студийни албума, около 50 сборни компилации и 50 хит сингъла, както и 7 DVD албума.

Бони М редом с поп икони като Елтън Джон, Мадона и Майкъл Джексън са едни от най-продаваните артисти на всички времена с повече от 100 милиона продадени албуми.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини