От х:

Днес в x:

EVN с отговор за тока на Кенана

По повод недоволството на жители на хасковската вилна зона Кенана, че EVN не пуска ток на хора, които имат депозирани молби от две години, а днес монтира елтабло на новоизграждаща се постройка, пресаташето на компанията Крум Косев бе попитан: Защо за едни може, а за други – не?

Ето неговият отговор – дословно:

«Във вилна зона „ Кенана" по проект за изграждане на кабелни линии средно напрежение и бетонен трафопост през 2007 година бяха реализирани 32 000 лева.
В  Кенана бе изграден нов бетонен трафопост, направен бе ремонт на мрежа ниско напрежение в югоизточната част на квартала. Подменени са и изнесени на границата на собственост средставата за търговско измерване – електромерите.

Относно изграждането на допълнителен трафопост в Кенана:

Дружеството стартира друг проект за изграждането на още един нов трафопост в Кенана и има договор за отстъпено право на строеж в непосредствена близост до вече изградения трафопост «Пандо Ванчев». Освен изграждането на новата трансформаторна мощност, проектът на EVN Bulgaria включва изграждане на прилежаща мрежа средно и ниско напрежение.
Специалистите на дружеството ще положат необходимите усилия за бързото изграждане на съоръженията и мрежата, за да може в най-кратки срокове, съобразени със съответните законови изисквания, проектът да бъде реализиран.»
Крум Косев

За тези, които са успели да разберат нещо от отговора на компанията – поздравления!
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини