От х:

Днес в x:

„Изгори след прочитане” стана номер 1

Новият филм на братята Коен – "Burn after reading", изкара 19,4 милиона долара само за един уикенд. По този начин той оглави класацията на най-гледани филми в САЩ. В главните роли са Брат Пит, Джордж Клуни и Джон Малкович – както винаги печеливша комбинация.

Успехът на филма се дължи както на актьорският състав, така и на популярността на предишният проект на братята Коен – „Няма място за стари кучета", който прибра 4 награди Оскар.

На второ място в бокс-офис класацията е „The Family That Preys" на режисьора Тайлър Пери, който донесе 18 милиона долара печалба през първият уикенд. Кейти Бейтс е в главната роля на тази драма, разказваща историята на две семейства, произхождащи от различни социални слоеве.

На трето място е "Righteous Kill" с участието на Робърт де Ниро и Ал Пачино – отново комбинация, заслужаваща доверие. Техният филм събра 16, 5 милиона долара.

Хитът на сезона – «Тъмният рицар» продължава да носи приходи на своите създатели, като до момента печалбата от продажба на билети стигна 517,7 милиона долара.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини