От х:

Днес в x:

БМВ се размаза в бус, шестима в Спешното

Хасковско БМВ се размаза челно в микробус рено между селата Конуш и Козлец малко след 16 часа днес. Пострадали са всичките петима души в лекия автомобил, леко ранен е и шофьорът на микробуса.

След лекотоварния автомобил по асфалта имаше поне петнайсетина метра спирачен път, а челният удар е станал в неговата лента. При зверския сблъсък бусът се бе килнал в канавката, таванът на БМВ-то бе буквално отрязан, а купето бе смачкано до неузнаваемост.



И шестимата пострадали бяха откарани в хасковската Бърза помощ. Сред тях има и две деца. Едното, около 7-8 годишно, е със счупени две бедра и долна челюст. Другото е по-леко ранено. Майка им и шофьорът са с рани по главата и наранявания по тялото. Предстои да им бъде направен скенер, за да се види дали няма вътрешни разкъсвания, казаха лекарите. Шофьорът на буса е със счупен крак.



БМВ-то е шофирал 20-годишният Николай (на снимката долу) от хасковския квартал "Република". Останалите пострадали в леката кола също са от квартала. Многобройната им рода нахлу в коридора на Спешното и се наложи полиция да охлади страстите и да ги отпъди навън в градинката.



Пътят за Кърджали бе затворен поне за час и това предизвика дълги опашки от спрели коли.

Според униформените на мястото на катастрофата БМВ-то неочаквано е навлязло в лентата на микробуса, но все още не е ясно по каква причина. Няма данни за употреба на алкохол, казаха полицаи.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини