От х:

Днес в x:

Джип насмете челно форд, 5-има берат душа в болницата

Джип Мерцедес LM натресе челно форд мондео с турски гастарбайтери тази вечер около 18 часа на Е-80 край Хасково. Джипът бил шофиран от хасковлията Николай Колев, който предприел изпреварване на пет автомобила едновременно. Не успял да се прибере в дясната лента и насмел челно турската кола, прегазил я – минал през тавана й и се обърнал в канавката.



От удара са пострадали четирима от форда, сред които и две деца – на 14 и на 7 годинки, които по първоначална информация не са ранени тежко. Сравнително леко ранена е и една жена от форда, която се отървала с множество контузии.



Най-тежко е пострадал турският шофьор, на който веднага бе направен скенер в хасковската болница. Стана ясно, че предстои да му бъде направена тежка операция, включваща отваряне на черепа.



Тежко е и състоянието на шофьора на джипа Николай Колев. Той също е със сериозна черепно-мозъчна травма и се намира в хасковската болница с опасност за живота.

Катастрофата стана между детелината за Узунджово и мястото, откъдето се излиза на Е-80 от Хасково. Точно на същото място преди няколко години загина на място един, а друг бе тежко ранен при жестока катастрофа на ферари. Загиналите бяха част от групата на европейски мултимилионери, тръгнали на скоростна обиколка на Европа.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини