От х:

Днес в x:

Двама леко ранени в катастрофи вчера

Две катастрофи са станали вчера в областта, двама души са леко пострадали, съобщиха от полицията. Автобус на свиленградска транспортна фирма се блъснал в два спрели край пътя леки автомобила. Инцидентът станал около 12. 30 часа в село Стойково. От удара е пострадала леко 64-годишна пътничка от Свиленград. Тя е с фрактура на ребро, но след лекарски преглед е пратена да се лекува вкъщи. Причина за катастрофата е несъобразена скорост, уточняват от полицията.


По-късно, около 18. 00 часа в Димитровград варненски опел ударил кърджалийска лада на кръстовището на "Димитър Благоев" и "Анри Барбюс". При удара е пострадал 26-годишен от с. Тънково, който е прегледан в болницата. Той е със счупена кост на ръката и охлузни рани, но без опасност за живота.

И по двата случая са заведени досъдебни производства

Лек инцидент, разминал се само с огънати ламарини стана следобед и в Хасково на кръстовището пред Военния клуб. Завивайки наляво на червен светофар, фолксваген с хасковска регистрация бе ударен от фиат, също от Хасково. Щетите са минимални, пострадали няма.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини