От х:

Днес в x:

Англичанин бие шотландец и го гази с джип

Английска компания преби шотландския си другар по чашка след скандал снощи малко преди полунощ в с. Момково, съобщиха от полицията. Разпалени от високите алкохолни градуси, поданиците на нейно величество, заселени в хасковските села, започнали да млатят 57 годишния шотландец Х. Г., който се отскубнал си тръгнал.

След него обаче тръгнал 61-годишният У. М. който решил, че трябва да се извини за мелето. Настигнал го на селската улица, но след кратък разговор скандалът избухнал с нова сила. Тогава англичанинът го прегазил с джипа си.

У. М. видял, че шотландецът лежи полумъртъв на земята и дал газ с джипа. Отишъл в с. Левка, откъдето взел друг джип, по който няма следи от инцидента и се опитал да прикрие дирите си. Уведомени за случая , полицаите успели да го открият и след беседа англичанинът си признал всичко. Той е задържан в ареста на РПУ Свиленград

Премазаният Х. Г. е бил приет в свиленградската болница с черепно мозъчни травми, прорезни рани и премазани крайници. След като състоянието му се влошило, бил докаран в хасковската болница, а малко по-късно транспортиран в Пловдив с опасност за живота.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини